Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce obiective are Edi Iordănescu la amicalele naționalei din martie. „E foarte important” Câți români vor fi la Madrid

Mihai Stoichiță a mărturisit ce obiective are Edi Iordănescu pentru amicalele echipei naționale a României din luna martie. Oficialul FRF a vorbit și despre meciul de la Madrid.
21.03.2024 | 18:32
Ce obiective are Edi Iordanescu la amicalele nationalei din martie E foarte important Cati romani vor fi la Madrid
Obiectivele lui Edi Iordănescu în amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are obiective clare pentru duelurile României din luna martie cu Irlanda de Nord și Columbia. Cel de-al doilea amical va avea loc la Madrid pe stadionul lui Atletico, Metropolitano.

Ce obiective are Edi Iordănescu la amicalele naționalei din martie

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce obiective are Edi Iordănescu. Oficialul FRF susține că selecționerul vrea să câștige ambele meciuri. Stoichiță este de părere că Iordănescu vrea să îi ajute pe “tricolori” să prindă mai multă încredere pentru duelurile de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

“Normal că ne gândim la două victorii. E normal să ne dorim asta. Mă uitam și la interviul lui Lucescu. Obiectivul trebuie să fie victoriile în aceste amicale. Acum să încep să spun că nu ne interesează rezultatul aș începe să bat câmpii.

Rezultatul este cel mai important lucru în fotbal până la urmă la nivelul echipei naționale mari. Cred că Edi își dorește să le dea moral acestor jucători să confirme și în meciurile amicale de acum și în cele din vară, dar și în cele de la Campionatul European. 

ADVERTISEMENT

Acesta este obiectivul. Să joci bine și să câștigi. Sunt două meciuri interesante. Ultimele două meciuri cu Irlanda de Nord au fost egaluri. Ar fi ceva să câștigăm meciul ăsta”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Câți români vor fi la Madrid

România a învins-o pe Columbia de două ori la două Campionate Mondiale consecutive. În cea mai recentă înfruntare, cele două echipe naționale au făcut egal, 0-0, în 2000.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță este de părere că România va avea un meci greu cu Columbia, deoarece naționala din America de Sud va dori să răzbune rezultatele din 1994 și 1998.

Oficialul FRF crede că vor fi în jur de 20.000 de români pe Metropolitano. Stoichiță mizează și pe numărul mare al comunității de români care se află în zona stadionului.

ADVERTISEMENT

“Meciul cu Columbia o să fie interesant. Ei o să încerce să încerce să răzbune rezultatele făcute de națională cu Adrian atunci. Ei au fost bătuți clar de România la 2 Campionate Mondiale, în 1994 și 1998.

Se joacă în atmosferă spaniolă, dar și românească. Metropolitano este așezat într-o mare comunitate de români. În acel cartier unde este stadionul. Va fi ca un meci oficial. Eu cred că vor fi cam 20.000 de români la meci”, a mai spus oficialul FRF, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie, sunat de presa din Columbia înaintea amicalului cu România

În cadrul discuției, Adrian Ilie a mărturisit că presa din Columbia l-a sunat să dea interviuri înaintea meciului. “Cobra” a fost unicul marcator al duelului de la Campionatul Mondial din 1998, România – Columbia 1-0.

“Deja m-au sunat din Columbia să dau interviuri, să vorbesc despre meciuri. Cu o zi sau două înainte de meci trebuie să dau interviurile”, a mărturisit Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Stoichiță, despre obiectivele lui Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT