Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce părere are George Ogăraru despre Florin Talpan: “La asta mai trebuie lucrat”

George Ogăraru și-a făcut publică părerea despre Florin Talpan. Unde mai are de lucrat juristul CSA Steaua în opinia fostului fotbalist.
25.07.2023 | 18:21
Ce parere are George Ogararu despre Florin Talpan La asta mai trebuie lucrat
Ce părere are George Ogăraru despre Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

George Ogăraru l-a lăudat pe Florin Talpan pentru felul în care juristul CSA Steaua luptă pentru interesele formației din Ghencea în disputa cu FCSB. Fostul fotbalist consideră că Florin Talpan mai are de lucrat la felul în care se bate pentru identitatea și palmaresul „militarilor”.

Ce părere are George Ogăraru despre Florin Talpan: „La asta mai trebuie lucrat”

George Ogăraru a vorbit despre Florin Talpan în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în care coordonatorul Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua l-a contrat pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru a avut cuvinte de laudă pentru Florin Talpan, pentru faptul că juristul luptă cu înverșunare pentru interesele CSA Steaua. Totuși, fostul fundaș dreapta consideră că Florin Talpan are nevoie să șlefuiască felul în care se manifestă în disputa cu FCSB.

„Nu vreau să am părere despre anumite persoane. Să fac o caracterizare a unui om la nivel public. Fiecare își face părerea despre orice persoană sau angajat al clubului în mod personal și individual. Părerile mele sunt părerile mele și n-o să le fac publice. 

ADVERTISEMENT

A făcut foarte bine felul în care se luptă el și cum consideră el că trebuie să apere identitatea Stelei. (n.r. faptul că luptă) Foarte bine a făcut. Mai trebuie puțin lucrat la stilul în care luptă, dar e bine că luptă”, a declarat George Ogăraru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

George Ogăraru, despre dreptul de promovare al lui CSA Steaua: „Am fost dezamăgit”

CSA Steaua a terminat pe loc direct promovabil în sezonul precedent, însă din cauza faptului că reprezintă un club de drept public, formația din Ghencea nu a putut urca pe prima scenă a fotbalului românesc. George Ogăraru speră că în sezonul următor „militarii” să aibă dreptul de a promova.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă întrebați de viitor înseamnă că ați întrebat persoana care trebuie să vorbească despre viitor în legătură cu copiii care vor fi în viitor în echipa Stelei. Asta este latura de care mă ocup eu, dezvoltarea jucătorilor, juniorilor. Mai departe și mai sus sunt lucruri care depind de alte persoane și sunt informații la care eu nu am acces.

Lucrurile sunt separate, palierele sunt separate. Palierul de care mă ocup eu este academia. Altcineva se ocupă de echipa mare și altcineva se ocupă de partea financiară, administrativă, legală sau juridică. (n.r. speri la promovare?) Păi cum să nu sper.

ADVERTISEMENT

Sigur că sper, sigur că îmi doresc, sigur că am fost dezamăgit de faptul că nu s-a putut promova anul acesta, deși din punct de vedere fotbalistic și sportiv au fost îndeplinite criteriile. Sper în continuare cum speră toți steliștii”, a declarat George Ogăraru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede exclusiv pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30. HORIA IVANOVICI și invitații săi analizează tot ce mișcă în fotbalul românesc înainte și după fiecare etapă de campionat.

În zilele de luni, marți și vineri, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe pagina de Facebook și canalul de Youtube FANATIK.

Ce părere are George Ogăraru despre Florin Talpan

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Arhiepiscopia Tomisului, trei zile de post pentru ca IPS Teodosie să devină mitropolit
Arhiepiscopia Tomisului, trei zile de post pentru ca IPS Teodosie să devină mitropolit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde