Life

Teo Trandafir, “descusută” de Măruță: “Mama biologică a Maiei mai trăiește?”. Răspunsul vedetei

08.03.2021 | 13:26
Teo Trandafir descusuta de Maruta Mama biologica a Maiei mai traieste Raspunsul vedetei
Teo Trandafir și Maia, fiica ei adoptivă, au o relație cât se poate de specială
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a oferit detalii neștiute despre rolul său de mămică. Prezentatoarea tv a acceptat invitația în cea mai nouă emisiune lansată de către Cătălin Măruță. Vedetele au discutat liber despre modul în care Maia, în prezent în vârstă de 17 ani, a intrat în viața ei.

Prezentatoarea Kanal D și fiica ei au o relație extrem specială. De 8 Martie, Teo Trandafir s-a lăsat “descusută” de către Cătălin Măruță și a povestit cum s-a întâmplat să devină mamă, dar și cum a reacționat toată lumea când a văzut-o că vine acasă cu un bebeluș în brațe.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dat curs și celei mai arzătoare întrebări, pe care publicul a avut-o timp de mulți ani, dacă a păstrat legătura cu mama biologică a Maiei. Deși a reprezentat un subiect sensibil, aceasta a fost cât se poate de sinceră în fața lui Cătălin Măruță.

Teo Trandafir, dezvăluire emoționantă despre fiica ei, Maia: “M-am întors acasă cu un bebeluș în brațe”

Teo Trandafir și-a deschis sufletul în fața prezentatorului ProTV și a publicului său. Îndrăgita prezentatoare, în vârstă de 52 de ani, a vorbit liber despre începuturile sale în rolul de mămică. Momentul inediat a fost transmis chiar de 8 Martie, iar odată cu această ocazie specială, mulți au aflat și dacă vedeta păstrează legătura cu mama biologică a Maiei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a povestit că nu o cunoaște pe cea care i-a dat viață fiicei sale adoptive, dar și că a fost semnată o anumită procedură legală în acest sens. Nu a luat legătura de aproape două decenii cu aceasta, neștiind dacă în prezent mai trăiește sau nu.

Totodată, a susținut că Maia nu a dorit niciodată să o găsească pe cea care a adus-o pe lume, nefiind cazul pentru un asemenea demers. Teo a mărturisit că i-a spus adevărul fiicei sale încă de când aceasta avea doar 2 anișori.

ADVERTISEMENT
Teo Trandafir,
Teo Trandafir a făcut dezvăluiri neștiute despre fiica ei, Maia, în noua emisiune a lui Cătălin Măruță (sursă foto: captură YouTube)

Vizibil emoționat de toate aceste dezvăluiri, Cătălin Măruță a mai punctat un aspect foarte important. Prezentatorul a întrebat ce se va întâmpla atunci când Maia va împlini vârsta de 18 ani și dacă va dori să o găsească pe mama ei naturală. Deși mai este cunoscut că în anumite privințe Teo Trandafir este un părinte strict, aceasta a povestit că nu i-a impus niciodată Maiei nimic în acest sens și că poate face așa cum simte de cuviință.

“Am plecat de acasă cum mă vezi, m-am întors acasă cu un copil mic. Maia încă nu se născuse și toată lumea spunea că sunt nebună, pentru că existau copii născuți, li se făcuseră analizele. Nu mi-a trebuit nimic, știam că e ea.”, a susținut Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

“Mama ei biologică mai trăiește? Nu ați păstrat legătura de atunci?”, a fost întrebarea lui Măruță.

“Nu știu. Se fac niște proceduri legale, tu semnezi că știi ce faci, ieși din drepturile părintești, semnezi a doua oară, te autodecazi din aceste drepturi. Nu judec, ferească-mă sfântul, femeia nu putea face asta, i-am luat de pe cap acest miracol, pe care mi l-am pus pe capul meu și care în momentul ăsta reprezintă nimbul meu. (…) Maia nu prea vrea să își cunoască mama biologică, a fost un moment care nu a venit. Eu i-am spus că este cel mai minunat eveniment din viața mea și că datorită ei pot vedea culori. Datorită Maiei pot vedea flori, cred în îngeri. Era mică, avea vreo 2 ani jumate și m-a întrebat unde stăteam când plângeam să nu mă vadă. I-am arătat și a fost uimită că perdelele din acel loc nu erau roșii și că nu aveam nici televizor. I-am spus că până la ea nu am avut un televizor și asta ei i s-a părut supremă”, a mai susținut Teo Trandafir.

“Nu ar fi nicio problemă dacă la 18 ani va dori să își cunoască mama. Copilul acesta este parte din mine, e ca și când m-ai întreba dacă nu mi-e frică de faptul că la un moment dat rinichiul meu drept ar putea asista pe altcineva. Noi suntem o singură creatură. Eu i-am dat ei și ea mi-a dat mie tot ce-am avut mai bun”, a mai mărturisit prezentatoarea în interviul emoționant.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!