News

Ce pedeapsă a primit vânzătorul din Suceava care și-a omorât clientul pentru că i-a criticat marfa

15.10.2020 | 07:54
Ce pedeapsa a primit vanzatorul din Suceava care sia omorat clientul pentru ca ia criticat marfa
ADVERTISEMENT

O crimă înfiorătoare care a avut loc pe data de 1 mai într-o piață din Suceava a fost tranșată de magistrați cu un verdict dur pentru ucigaș.

În cursul acestei săptămâni, Mihai Tocilă, bărbatul în vârstă de 34 de ani care la începutul lunii mai l-a înjunghiat mortal pe Mihai Găină, de 65 de ani, un client din Piața Agroalimentară Burdujeni, și-a aflat pedeapsa.

ADVERTISEMENT

Judecătorii de la Tribunalul Suceava l-au găsit vinovat pe vânzător pentru infracțiunea de omor și l-au condamnat, în primă instanță, la 12 ani de închisoare. Trebuie spus că soluția de la Tribunalul Suceava nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava

Pedeapsa primită de vânzătorul din Suceava care și-a omorât clientul

Din dosarul acestei crime aflăm că victima a ajuns în piaţă în jurul orei 17.45, însoţită de fiul său, care a rămas în maşină. Disputa verbală dintre cei doi bărbați a escaladat într-o dispută fizică.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Tocilă, un individ cunoscut ca fiind o persoană extrem de agresivă printre comercianții din Piața Burdujeni, a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt bătrânului în piept.

”A rezultat din cercetări că victima a ajuns la taraba unde mânca inculpatul şi a purtat cu acesta o discuţie în contradictoriu. Această discuţie a degenerat, iar cele două persoane s-au lovit reciproc.

ADVERTISEMENT

Sesizând acest incident fiul victimei s-a deplasat spre taraba respectivă şi a încercat să-i despartă pe cei doi, a reuşit acest lucru, iar în timp ce intenţiona să părăsească împreună cu tatăl său (victima) locul respectiv l-a observat pe inculpat că se apropie de ei, din spate, având două cuţite (unul în fiecare mână), cu unul dintre acestea lovind imediat victima în zona toracică anterioară.

La ora 18:05 fiul victimei a apelat dispeceratul 112 solicitând asistenţă medicală de urgenţă pentru tatăl său”, se arată în rechizitoriu. Victima a fost transportată la spital unde a fost internată cu diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace drept, hemotorax masiv, stop cardio-respirator”, se arată în rechizitoriul procurilori, conform Monitorulsv.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul medicilor în cazul victimei

Imediat după ce a fost înjunghiat, clientul agresorului din piața Burdujeni a fost transportat la spital, unde a fost internat cu diagnosticul plagă înjunghiată hemitorace drept, hemotorax masiv, stop cardio-respirator. Cu toate eforturile medicilor, la ora 22:30 a fost constatat decesul.

Ulteriori, medicul legist a efectuat autopsia medico-legală și a concluzionat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat şocului hemoragic prin hemoragie externă şi internă survenită în evoluţia unei plăgi înjunghiate, penetrante toracice cu interesarea lobului mijlociu pulmonar drept şi parţial a peretelui medial al atriului drept.

ADVERTISEMENT
Tags: