Sport

Ce pensie uriașă are Gigi Becali. Patronul FCSB ia bani mulți după ce a fost europarlamentar

Gigi Becali are o pensie de boier. Patronul FCSB încasează un venit substanțial pe lună ca urmare a activității avute în Parlamentul European
14.01.2024 | 14:27
Ce pensie uriasa are Gigi Becali Patronul FCSB ia bani multi dupa ce a fost europarlamentar
Partronul FCSB primește o pensie mare ca urmare a activității sale ca europarlamentar / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La 65 de ani, Gigi Becali încasează o pensie consistentă, de pe urma activității pe care a avut-o ca europarlamentar. Pe lângă această pensie, patronul FCSB are și una privată.

Pensie de europarlamentar, pensie privată

Gigi Becali (65 de ani) are o pensie de invidiat, ca urmare a faptului că a fost europarlamentar. În perioada 2009-2012 patronul FCSB a fost membru în Parlamentul European. Gigi Becali a fost și parlamentar român, în perioada 2012-2013.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a activității desfășurate în Parlamentul European, Becali ar primi o pensie de 2.500 de euro pe lună, potrivit Cancan.

Pe lângă acești bani, latifundiarul ar fi cotizat, începând cu 2008, la un fond privat de pensii, cu câte 50.000 de euro pe lună. În condițiile în care patronul FCSB nu a încetat cotizația, atunci ar primi nu mai puțin de 45.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

A avut păcatul lăcomiei

În privința banilor, Gigi Becali, creștin practicant, a declarat recent că  a avut păcatul lăcomiei dar, după cum a mărturisit, i-a trecut, devenind apoi „lacom de Hristos”, potrivit sursei citate.

„Făceam poate nici nu prea am știut. Înjuram. Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacomi de bani acum, sunt lacom de Hristos. De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap”, a spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

A vrut să plece din România

Tot recent, Gigi Becali a declarat pentru Fanatik că a vrut să plece din România când a fost condamnat la închisoare. Patronul FCSB s-a plâns că nu a avut zile libere să-și vadă fetele de ziua lor și că a fost „șicanat” în închisoare.

„Nu voiam să plec din țară când m-au băgat la pușcărie? Mă batjocorești, plec. M-am dus în Grecia. Dacă la 18 ani nu mi-au dat voie la prima fată, la a doua la fel. Trebuia să îmi dea 30 de zile liber. Aveam 30 de zile conform legii libere, regim deschis, eu. Aveam 30 de zile! Vreau o zi când a făcut fata 18 ani”.

ADVERTISEMENT

„Da-ți-mi o zi la cealaltă fată, când a făcut 18 ani, după un an. Familia a zis că nu poate să mai stea aici. Mi-au zis ‘Băi, tată, ăștia sunt cu ochii pe tine și nu putem să facem nimic’.

„Nu știi câte șicane mi-au făcut la pușcărie?”

Nu știi câte șicane mi-au făcut în pușcărie? Că de ce au găsit 1000 de euro sau 500 de euro în pantalonii pe care mi i-a adus. Păi erau în pantalonii pe care mi i-a adus de schimb. Voi trebuia să controlați în buzunare, nu eu. Uite am găsit 1000 de euro, ia-i, ce să fac eu cu ei? A, păi stai, sancțiune!”.

„Că de ce vorbești la telefon pe cartela altuia? Vorbesc că mi-a dat omul. Telefonul pe care îl avea el, îl aveam și eu. Păi dacă tu mă bagi pe mine la pușcărie că îmi fură hoții mașina și hoții se plimbau în decapotabile și eu în pușcărie, fetele mele au zis că în țara asta nu se poate trăi. Ăia au acum 25 de ani de pușcărie, erau tot felul de criminali. Cum i-am băgat eu mă pe ăia în portbagaj, că ăia sunt periculoși?!

Vine la ora 6 dimineața! Vii la mine la 6 dimineața cu 30 de mascați? După ce mi-a furat mie mașina? Ca să ce? După 6 luni de zile! Mi-au furat mașina, mi-am recuperat-o de la hoți, după 6 luni de zile! Domne, i-ai sechestart! 30 de mascați în fața casei la 6 dimineața. M-ai băgat la pușcărie. Nu-mi dă voie nici măcar la majorat la fete?”.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT