Life

Ce peripeții îl așteaptă pe Giani în noul sezon Las Fierbinți. Dezvăluirile lui Costi Diță

29.01.2021 | 19:26
Ce peripetii il asteapta pe Giani in noul sezon Las Fierbinti Dezvaluirile lui Costi Dita
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit. Las Fierbinți, cel mai îndrăgit serial de comedie al momentului, revine pe micile ecrane cu episoade noi, pline de replici spumoase și „tot felul de demențe”. O spune chiar Costi Diță, nimeni altul decât actorul care îi dă viață lui Giani.

Și dacă tot am pomenit de simpaticul personaj, trebuie să știți că îl așteaptă fel și fel de peripeții, „în toate direcțiile” și nu se știe în ce măsură va mai putea conta pe ajutorul lui Bobiță.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar „are și el tot felul de porniri, inclusiv cu primarul”, a mai spus îndrăgitul actor. Cum o va scoate la capăt? Rămâne de văzut.

Giani din Las Fierbinți, dezvăluiri despre noul sezon Las Fierbinți

Vor fi tot felul de demențe, cum v-am obișnuit, Giani care are tot felul de încercări în toate direcțiile și, evident, reușește sau nu, rămâne de văzut, Bobiță care are și el tot felul de porniri, inclusiv cu primarul”, a dezvăluit Costi Diță pentru protv.ro,  adăugând că i s-a întâmplat de foarte multe ori să intre în pielea personajului chiar și în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Ce-ai făcut Bobiță…îmi vine și mie …a devenit reflex, inclusiv gesturile, n-ai cum.

Am nevoie de o pauză, să mă duc la Polul Nord, să stau cu mine singur vreo doi ani ca să-mi iasă toate astea din sistem”, a mai spus actorul.

Ce job avea Costi Diță înainte să fie actor: „De sărăcie am făcut asta”

Chiar dacă acum îi dă viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran și se poate considera împlinit, Costi Diță nu uită că succesul a venit cu mari sacrificii. Înainte să devină cunoscut, Giani din Las Fierbinți a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și întreține familia.

ADVERTISEMENT

De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri.

Câștigam destul de puțin, dar eram puști și era foarte mult pentru noi. Am ajuns în punctul în care tata a rămas fără slujbă, eram în salariul mamei, eu aveam studii și nu ajutam din punctul ăsta de vedere și au făcut un efort foarte mare să mă țină în școală.

ADVERTISEMENT

Mai vorbesc cu prieteni și îmi spun că sărăcia la țară este mai ok decât sărăcia la bloc, la oraș, pentru că la bloc nu ai variante. La sat, ai o curte, unde pui ceva, crești o găină. Nu ai variante la oraș”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT