Life

Ce poți face cu verigheta după divorț. De ce e bine să păstrezi bijuteria

Ce poți să faci cu verigheta după divorț. De ce este bine să păstrezi bijuteria, pe care o poți utiliza în mai multe moduri.
22.01.2024 | 19:12
Ce poti face cu verigheta dupa divort De ce e bine sa pastrezi bijuteria
Ce să faci cu verigheta după divorț. Sursa foto: Freepik, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există mai multe lucruri pe care le poți face cu verigheta după divorț. Această bijuterie are o semnificație importantă, dar o poți folosi într-un alt mod în cazul în care căsnicia ta ajunge la final.

Ce poți să faci cu verigheta după divorț

Căsătoria reprezintă un eveniment important în viața unui cuplu însă, din păcate, nu toate căsniciile rezistă pentru totdeauna. Multe persoane ajung la despărțire din diverse motive.

ADVERTISEMENT

Divorțul reprezintă o perioadă dificilă pentru oricine, indiferent de motivele care au dus la încheierea căsniciei. Fiecare depășește momentul în propriul ritm sau mod după o astfel de schimbare.

Verigheta reprezintă un simbol al iubirii, dar și al căsătoriei, nelipsit pentru soți. Ce fac, însă, cuplurile cu această bijuterie după ce merg pe drumuri separate? Acest lucru depinde de ceea ce simte fiecare persoană în parte.

ADVERTISEMENT

Există și situații în care fostul partener poate să-ți ceară să înapoiezi verigheta. De altfel, unele persoane aleg să o returneze din propria inițiativă. Dacă nu îți dorești acest lucru, atunci poți păstra bijuteria.

În cazul în care nu vrei să păstrezi verigheta într-un sertar, printre alte lucruri din casă, unde poate fi greu de găsit, atunci sunt câteva idei pe care le poți lua în considerare.

ADVERTISEMENT

Verigheta poate fi păstrată ca amintire a perioadei pe care ai petrecut-o împreună cu fostul partener. În acest fel, îți vei aminti de lucrurile bune, dar și de lecțiile din relație.

De asemenea, poți oferi bijuteria altor membri din familia ta. De exemplu, dacă ai copii cu fostul partener, poți păstra verigheta. Mai târziu, o poți oferi pe post de moștenire, notează gandul.ro.

ADVERTISEMENT

O altă idee este să vinzi bijuteria, mai ales dacă valorează o sumă destul de bună, pentru a putea investi banii obținuți în altceva. Totodată, verigheta poate fi transformată într-o altă bijuterie, precum un nou inel sau un pandantiv, așa că poate avea o utilitate în acest scop.

Dacă nu vrei să aplici una dintre sugestiile enumerate în rândurile de mai sus, atunci o idee pe care o poți lua în considerare este să donezi verigheta unei organizații caritabile sau unei cauze la care ții foarte mult.

ADVERTISEMENT
Tags: