Life

Ce prenume mai are Dani Oțil. Soția lui a făcut public secretul, după nuntă. Foto

16.05.2021 | 16:01
Ce prenume mai are Dani Otil Sotia lui a facut public secretul dupa nunta Foto
Ce prenume mai are Dani Oțil. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, iar la doar câteva ore după nuntă, soția prezentatorului TV a dezvăluit un secret neștiut de nimeni până acum.

Un secret al lui Dani Oțil a fost expus chiar de proaspăta sa soție, Gabriela Prisăcariu. Nimeni nu a știu asta până acum, deși acesta are o carieră în televiziune de peste un deceniu.

ADVERTISEMENT

Secretul lui Dani Oțil a ieșit la iveală. Soția lui l-a dat de gol

După nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, modelul a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, dar și diverse filmulețe de la nuntă. În unul dintre acestea este și certificatul de căsătorie.

Acesta a dezvăluit un secret neștiut de nimeni până acum. Se pare că soțul ei mai poartă încă un nume și este unul foarte special, nemaiîntâlnit. Numele complet al prezentatorului de la Neața cu Răzvan și Dani este Daniel Zeno Oțil.

ADVERTISEMENT

Abia acum s-a aflat acest lucru, vinovată fiind nimeni alta decât soția lui, care a dezvăluit acest secret la doar câteva ore de la momentul în care s-au căsătorit civil.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, partenera de viață a lui Dani Oțil a postat o fotografie în care apare certificatul de căsătorie, alături de inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT
Certificatul de căsătorie. Numele real al lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram

Ce înseamnă, de fapt, numele lui Dani Oțil

Dar ce înseamnă, de fapt, acest nume neobișnuit al prezentatorului TV? Semnificația prenumelui „Zeno” este una legată de zeități. Etimologic, acest cuvânt este derivat de la „Zenon”, ce provine de la numele regelui Zeus.

Pe scurt, acest nume semnifică „dar de la Zeus”, care prin interpretare poate fi „dar de la Dumnezeu”, sau „zeitate”.

ADVERTISEMENT

Zenon a fost numele purtate de doi filosofi celebri din Grecia. Este vorba despre Zenon din Elea și Zenon din Citium, fondatorul școlii stoice din Atena.

Dani Oțil a cerut de nevastă pe Gabriela Prisăcariu în iarna anului 2020, în timp ce se aflau într-o vacanță în Mexic. Ulterior, ei au anunțat că vor deveni pentru prima dată părinți în toama acestui an.

Nunta dintre cei doi a avut loc în prima zi de relaxare după pandemie, pe 15 mai, iar de la petrecere nu au lipsit colegii de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

ADVERTISEMENT