Life

Ce preparate nu-i lipsesc Monicăi Bârlădeanu de pe masa de Crăciun: „Nu fac cozonac”

Monica Bârlădeanu a dezvăluit care sunt bucatele ce nu-i vor lipsi anul acesta de pe masa de Crăciun, dar cine îi va fi alături la împodobirea bradului.
14.12.2022 | 12:43
Ce preparate nui lipsesc Monicai Barladeanu de pe masa de Craciun Nu fac cozonac
Monica Bârlădeanu a dezvăluit ce planuri are pentru sărbători. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu petrece sărbătorile în mod tradițional, după ani buni în care a trăit în Statele Unite ale Americii. Vedeta a dezvăluit care sunt preparatele pe care la va pune pe masa de Crăciun.

Ce bucate pune Monica Bârlădeanu pe masa de Crăciun

Monica Bârlădeanu a trăit ani buni în America, acolo unde și-a clădit o impresionantă carieră în cinematografie. Totuși, vedeta și-a dat seama că își dorește să fie mai mult aproape de cei dragi și a luat decizia radicală de a se muta definitiv înapoi în România.

ADVERTISEMENT

Actrița se pregătește acum de sărbătorile de iarnă, iar într-un interviu acordat recent a dezvăluit care sunt preparatele ce nu o să-i lipsească de pe masa de Crăciun.

„Anul ăsta, cel puțin, nu fac cozonac, dar cu siguranță o să fac friptură la cuptor. Cred că mă bag și la sarmale.

ADVERTISEMENT

Ardeii umpluți îmi ies foarte bine, la sarmale mai avem de exersat”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru Antena Stars. 

La împodobirea bradului și a casei o să aibă alături o adevărată echipă, formată din oameni dragi. În privința modului în care își alege prietenii, Monica Bârlădeanu a spus că lasă viața să decidă.

ADVERTISEMENT

„O să avem o gașcă chiar mare la făcut bradul. Ei se triază singuri. Există subiecte de dialog, un anumit fel de a vedea lucrurile, lumea…practici de tot felul, care din start elimină oameni care nu sunt pe strada ta. Am și prieteni și din cei cu care lucrez”, a afirmat Monica Bârlădeanu.

Actrița a explicat că nu există neapărat anumite lucruri care o rănesc și că încearcă întotdeauna să înțeleagă motivele din spatele acțiunilor oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt lucruri neapărat care dor. Oamenii greșesc în foarte multe feluri. Încerci să-ți explici de ce, dar nu sunt așa multe lucruri care mă dor. N-aș putea să dramatizez ceva pe lumea asta”, a explicat Monica Bârlădeanu.

ADVERTISEMENT