Sport

Ce prime au jucătorii Universității Craiova cu FCSB. Condiție specială pentru a lua banii

Universitatea Craiova se gândește la cele trei puncte din derby-ul cu FCSB. Pe lângă aspectul sportiv mai există și o miză financiară pentru jucătorii „alb-albaștrilor”.
02.09.2023 | 14:09
Ce prime au jucatorii Universitatii Craiova cu FCSB Conditie speciala pentru a lua banii
Ce prime au jucătorii Universității Craiova pentru victoria cu FCSB. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul cu FCSB este așteptat cu sufletul la gură de suporterii „alb-albaștrilor”, iar Laurențiu Reghecampf este cu gândul la victorie. Trei puncte obținute pe stadionul din Ghencea le-ar garanta poziția de lider la finalul etapei din SuperLiga și ar însemna o primă generoasă pentru jucătorii Universității Craiova.

Ce prime au jucătorii Universității Craiova pentru victoria cu FCSB

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova ar putea schimba liderul clasamentului din SuperLiga înaintea pauzei competiționale, iar Laurențiu Reghecampf își dorește o victorie pe Ghencea. Tehnicianul formației din Bănie le-a pregătit și surprize „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Jovan Markovic și Alex Cîmpanu nu se vor afla în lotul Universității Craiova, în schimb ce Lyes Houri a făcut deplasarea către Capitală. Pe lângă miza derby-ului în stabilirea liderului înaintea pauzei competiționale, jucătorii „alb-albaștrilor” luptă și pentru o primă consistentă.

Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova a stabilit o grilă de prime înainte de startul sezonului 2023-2024 din SuperLiga, iar bonusurile diferă în funcție de locul ocupat la sfârșitul ediției. Astfel, jucătorii „alb-albaștrilor” vor fi premiați doar dacă vor termina pe primele trei poziții din clasament.

ADVERTISEMENT

În cazul în care trupa lui Laurențiu Reghecampf ar câștiga titlul după o lungă pauză de așteptare, jucătorii Universității Craiova ar câștiga 500 de euro pentru fiecare punct. Dacă formația din Bănie va termina pe locul doi sau trei, fotbaliștii din lotul „alb-albaștrilor” ar avea asigurați 400, respectiv 300 de euro.

FANATIK a aflat în exclusivitate că o victorie în derby-ul cu FCSB și câștigarea campionatului le-ar putea aduce 1.500 de euro. În schimb ce un succes pe Ghencea și clasarea la sfârșitul sezonului 2023-2024 din SuperLiga pe locurile doi sau trei le-ar asigura 1.200, respectiv 900 de euro.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf: „Avem ocazia să arătăm că la Constanța a fost un accident”

Laurențiu Reghecampf își dorește să se revanșeze în fața suporterilor care vor face deplasarea în București, după eșecul usturător cu Farul Constanța. Tehnicianul a mărturisit că i-a băgat în ședință pe elevii săi înaintea derby-ului cu FCSB pentru a nu repeta greșelile din etapa trecută.

„Atmosfera va fi una specială, vom juca în Ghencea și cu siguranță stadionul va fi full. Este un lucru care cu siguranță îi va ajuta pe cei de la Steaua, FCSB, mie mereu îmi e greu să spun FCSB. Spectatorii vor fi de partea lor, vor fi un ajutor incredibil pentru cei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Pentru noi va fi un meci important, mai ales că avem ocazia să arătăm că la Constanța a fost un accident. Venim după o săptămână unde a trebuit să analizăm și să discutăm despre ceea ce am jucat în ultima partidă. Așa cum am spus-o și după meci, a fost un meci foarte slab făcut de noi”, a spus Reghe.


  • 2,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: