Sport

Markovic, marele absent din FCSB – U Craiova! Ce lot a deplasat Reghe pentru derby

Laurențiu Reghecampf pregătește surprize pentru FCSB - Universitatea Craiova. Jovan Markovic nu s-a deplasat cu lotul „alb-albaștrilor” și este marea absență din derby.
01.09.2023 | 16:45
Markovic marele absent din FCSB  U Craiova Ce lot a deplasat Reghe pentru derby
Markovic, marele absent din FCSB - U Craiova?! Ce lot a deplasat Reghe pentru derby. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova este capul de afiș al rundei cu numărul opt din SuperLiga, iar confruntarea este programată sămbătă, de la ora 21:45. „Alb-albaștrii” au pornit cu trenul spre Capitală, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că Jovan Markovic nu s-a aflat printre jucătorii din lotul lui Laurențiu Reghecampf.

Jovan Markovic, marele absent din FCSB – Universitatea Craiova! Surprizele lui Reghe pentru derby

Universitatea Craiova a pornit spre București cu trenul, iar „alb-albaștrii” nu iau în calcul să se întoarcă fără cele trei puncte de pe stadionul Ghencea. Laurențiu Reghecampf a anunțat că le pregătește surprize „roș-albaștrilor” pentru derby-ul din „Templu”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și elevii săi au pornit spre București după-amiază cu mijlocul de transport tradițional pentru deplasările în Capitală. Tehnicianul Universității Craiova și-a pregătit lotul pentru derby-ul cu FCSB și are surprize pentru fosta sa formația.

Din informațiile FANATIK, Lyes Houri a făcut deplasarea cu lotul „alb-albaștrilor” spre Capitală, transferul mijlocașului fiind anunțat în exclusivitate de site-ul nostru. Totuși, Laurențiu Reghecampf are și doi absenți pentru confruntarea de pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Alex Cîmpanu și Jovan Markovic nu au făcut parte din lotul „alb-albaștrilor” care s-a deplasat cu trenul și nu vor apărea pe foaia de joc în Ghencea. „Perla” Universității Craiova va rata astfel derby-ul cu FCSB.

Lotul Universității Craiova: 

Portari: Laurențiu Popescu, David Lazar

Fundași: Ștefan Vlădoiu, Gjoko Zajkov, Juraj Badelj, Raul Silva, Nicușor Bancu, Basilio Ndong

Mijlocași: Alex Crețu, Vladimir Screciu, Mihai Căpățînă, Ștefan Baiaram, Lyes Houri, Marian Danciu, Alex Ișfan, Alex Mateiu, Jasmin Kurtic, Ante Roguljic, Alex Mitriță

ADVERTISEMENT

Atacanți: Andrei Ivan, Elvir Koljic

Jovan Markovic și Alex Cîmpanu, pedepsiți după derby-ul cu Farul: „Cine nu face față va sta pe bancă”

Înfrângerea cu Farul Constanța nu i-a picat bine lui Mihai Rotaru, iar finanțatorul Universității Craiova s-a declarat dezamăgit de evoluția jucătorilor. Acesta a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că fotbaliștii „alb-albaștrilor” care nu vor face față în SuperLiga vor fi pedepsiți.

„N-am arătat bine. Au fost și jucători care au dezamăgit și ori se trezesc, ori se apucă de alte sporturi. Nu avem cum să tăiem în carne vie. Pur și simplu cine nu face față va sta pe bancă, sau în tribună sau pleacă! Cine nu înțelege că noi trebuie să jucăm ca o echipă și lăsăm individualitățile. Deși rămân la părerea că nicio echipă din România nu are individualitățile noastre! Hai să și jucăm!”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a anunțat schimbări la Universutatea Craiova: „Veți avea surprize”

La conferința premergătoare derby-ului cu FCSB, Laurențiu Reghecampf a declarat că vor fi surprize în primul „11” al Universității Craiova pentru partida din Ghencea. Acesta a anunțat că jucătorii cu mai puține minute la formația din Bănie pun presiune pe titularii oltenilor.

Laurențiu Reghecampf speră să fie inspirat în alcătuirea echipei de start și să câștige derby-ul cu FCSB. Tehnicianul român a declarat că are nevoie de jucători care să reziste presiunii publicului din „Templu”.

„Întotdeauna veți avea surprize, întotdeauna veți vedea jucătorii care se pregătesc cel mai bine în săptămâna premergătoare meciului. Întotdeauna veți vedea jucători care apar în echipă pentru că lotul este numeros, presiunea există de pe margine.

Sunt jucători care își doresc enorm să joace și arată acest lucru în antrenamente și atunci când intră de pe bancă. Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.


  • 2,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT