Fotbal intern

Ce prime au promise jucătorii lui Sepsi pentru o victorie istorică în finala Cupei: “Vin bani de la FRF”

22.07.2020 | 11:03
Ce prime au promise jucatorii lui Sepsi pentru o victorie istorica in finala Cupei Vin bani de la FRF
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe va juca prima finală de Cupa României din istorie cu echipa lui Gigi Becali, iar patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a prefațat această întâlnire.

Sepsi – FCSB se va disputa astăzi, de la ora 20:00, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Meciul va fi transmis de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor crede că bucureștenii sunt favoriți în finala Cupei, dar are încredere în formația antrenată de Leo Grozavu.

Ce prime au promise jucătorii lui Sepsi în meciul cu FCSB

”Da, este un vis. Cred că a început de acum doi ani, când am reușit să intrăm în play-off. Atunci am visat să jucăm finala Cupei României. Nici acum nu cred că e adevărat. Trebuie să recunoaștem, FCSB e favorită, dar la fotbal mingea e rotundă și nu se știe niciodată. Avem șansa noastră, chiar dacă e mică”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi crede că cel mai periculos jucător al FCSB-ului este Florinel Coman (22 de ani), fotbalistul pe care Gigi Becali dorește să îl dea în străinătate pe multe milioane de euro.

”Coman mi se pare cel mai periculos. Și când am jucat în campionat, eu de el m-am ferit și mi s-a adeverit. Aproape la fiecare partidă a marcat măcar un gol”, a adăugat patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Jucătorii covăsnenilor pot lua de la patron prime în valoare de 5 mii de euro de fotbalist dacă o înving pe FCSB și câștigă trofeul Cupei României.

”Au o primă de 5 mii de euro. 150 de mii de euro vor veni de la FRF și am zis ca banii să revină fotbaliștilor și celor din staff”, a mai spus finanțatorul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Grozavu va rămâne antrenorul lui Sepsi

Cu două săptămâni în urmă, antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, putea fi demis pentru că a lovit un fotbalist. Patronul covăsnenilor, a declarat că jucătorii au dorit ca Grozavu să antreneze în continuare echipa.

”Am hotărât împreună, au venit toți jucătorii și au spus că e mai bine să rămânem împreună. Mai erau șapte etape și cel mai bine era să rămânem așa”, a spus patronul lui Sepsi.

Întrebat dacă a făcut vreodată echipa la Sepsi cum se întâmplă cu Gigi Becali la FCSB, patroul covăsnenilor a spus: ”Da, acum zece ani când nu aveam echipă. Niciodată. Antrenorul trebuie să facă echipa, e treaba lui să facă schimbările”.

ADVERTISEMENT