Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce prime colosale de calificare la Euro 2024 au tricolorii: “Sunt bani mulți”

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce prime colosale de calificare la Euro 2024 au „tricolorii”. Bani mulți oferiți de FRF pentru accederea la turneul final de anul viitor.
11.09.2023 | 00:03
Ce prime colosale de calificare la Euro 2024 au tricolorii Sunt bani multi
Ce prime au jucătorii pentru calificarea României la Euro 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jucătorii României vor încasa prime colosale, dacă naționala se va califica la Campionatul European 2024 din Germania. Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce prime colosale de calificare la Euro 2024 au tricolorii: “Sunt bani mulți”

Deși a remizat cu Israel, scor 1-1, în etapa a 5-a din preliminariile Euro 2024, România este în cărți pentru calificarea după o pauză de opt ani la un turneu final. „Tricolorii” ocupă loc calificabil după 5 etape. România este clasată pe poziția secundă, cu 9 puncte în 5 meciuri.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că naționala României va obține prime consistente în cazul unei calificări la turneul final de anul viitor. Mai mult decât atât, oficialul Federației Române de Fotbal a lăsat de înțeles că jucătorii pot încasa sume colosale.

„Cum să nu aibă primă? Sigur că au, sunt multe nu se pot devoala. Bineînțeles că au primă jucătorii. În orice caz sunt bani destul de mulți. Nu umblu la cifre, nu lucrez la contabilitate”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, dezvăluire: „Se primesc foarte mulți bani”

Vivi Răchită, fostul secund al lui Victor Pițurcă la echipa națională, a dezvăluit că în trecut primele pentru calificarea la Campionatul European puteau ajunge până la 150.000 de euro.

Suma colosală era încasată ce jucătorul care evolua în peste 90% dintre meciuri. „Pe vremea lui Pițurcă erau în jur de peste 150.000 de euro cel care juca peste 90% din meciuri.

ADVERTISEMENT

Era 150.000 de euro pentru cel care juca cel mai mult. Erau și prime de joc. Se primesc foarte mulți bani dacă te califici. Federația, o parte din acei bani, îi dau jucătorilor”, a spus Vivi Răchită.

Programul României în preliminariile Euro 2024

România primește vizita naționalei din Kosovo, marți, 12 septembrie, ora 21:45, în ultimul meci din luna septembrie al „tricolorilor”. Luna viitoare, „tricolorii” evoluează pe teren străin împotriva Belarusului, după care vor reveni „acasă” pentru duelul cu Andorra.

ADVERTISEMENT

Calificările la Euro 2024 se vor finaliza în luna noiembrie, România încheie grupa I cu meciuri contra Israelului (deplasare) și Elveției (acasă). Primele două locuri asigură calificarea la Euro 2024.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede luni, marți și vineri, ora 10:30, pe www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții are loc luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Prime colosale pentru calificarea la Euro 2024

ADVERTISEMENT