Sport

Ce pronostic dă „Oracolul” la Dinamo – Universitatea Craiova: „Le dă multe”

„Oracolul de la Bălcești” a revenit în forță la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. Previziuni la derby-ul Dinamo - Universitatea Craiova.
17.07.2023 | 19:46
Ce pronostic da Oracolul la Dinamo  Universitatea Craiova Le da multe
ADVERTISEMENT

„Oracolul” a revenit cu noi premoniții la FANATIK și a dat verdictul înainte de derby-ul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, ultimul meci din prima etapă a campionatului.

„Oracolul Fanatik”, profeție înainte de Dinamo – Universitatea Craiova: „Nu mă duc pentru că știu sigur că nu pot câștiga!”

Dumitru Dragomir a refuzat să meargă pe stadionul „Arcul de Triumf” la meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova: „Nu! Cu toate că nepoții și copiii mei se duc la meci să vadă cum Dinamo câștigă. Eu le-am spus: ‘Bă, nu vă duceți! Eu nu merg cu voi!’. ‘Hai, că ți-am luat bilet. Păi pe mine cine mă oprește la poarta stadionului să mă întrebe de bilet?’.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF a explicat și motivele pentru care crede că Dinamo nu are nicio șansă împotriva „leilor”: „Nu mă duc pentru că știu sigur că nu pot câștiga. Nu are echipă, mă! Ce s-a întâmplat la meciul cu FC Argeș este o dată la 50 de ani! Ori divinitatea, ori au fost foarte deștepți în unele privințe. Nu te gândi la prostii!”.

Nea Mitică a lansat și primul pronostic la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”„2 solist categoric! Nu e prea puternică domne Craiova! E prea slabă Dinamo! Pentru că n-au făcut transferurile care trebuie. Au început scandalul acolo”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul” Dragomir e convins că Universitatea Craiova va câștiga la pas cu Dinamo: „Le dă vreo 2-3!”

Dumitru Dragomir e nemulțumit și de războaiele interne de la Dinamo: „Nicolescu ăsta e un băiat deștept, dar cred că au greșit dându-l afară pe Vlad Iacob! Puștiul ăla e plin de carte! Dacă aș fi fost președinte la un club bun, un tânăr din-ăsta aș fi luat!”.

„Oracolul” merge un meci cu multe goluri și consideră că victoria de la baraj a „câinilor” nu e relevantă: „Cred că le dă vreo 2-3 Craiova! Nu vă luați după meciul cu Piteștiul! Au o echipă de puști. E greu să răzbați. Nici chiar Hagi nu se duce decât cu 2-3 puști. În rest tot cu puriii face treabă”.

ADVERTISEMENT

Dragomir nu e impresionat de jucătorii de la care suporterii olteni au cele mai mari așteptări: „Eu nu l-am văzut pe Mitriță un mare fotbalist. A plecat în America, nu prea a jucat… la Lucescu a jucat și n-a jucat… Campionatul nostru totuși e mai slăbuț decât cel al Greciei.

Mi-aș dori să joace bine pentru că e nevoie de el și la echipa națională. Ivan e fotbalist bun! Îi lipsește și lui moralul de competiție mare. La nivel mare se pierde”.

ADVERTISEMENT

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e în fiecare luni, LIVE pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:15. Podcastul va rula apoi miercurea în premieră pe canalele de YouTube și Facebook.

Max Profețiile lui Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT