Sport

FCSB – Dinamo în Ghencea!? “Se va semna, nu îi mai oprește nimeni”

Peste şase zile este programat derby-ul dintre FCSB şi Dinamo. Mitică Dragomir este sigur că se va juca pe stadionul Steaua şi că nimic nu poate să îi mai oprească pe roş-albaştrii.
17.07.2023 | 17:25
FCSB  Dinamo in Ghencea Se va semna nu ii mai opreste nimeni
FCSB - Dinamo în Ghencea!? “Se va semna, nu îi mai oprește nimeni”
ADVERTISEMENT

FCSB a început ca din tun campionatul. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-1 meciul cu FC U Craiova şi gândul le zboară la derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, la ora 21:30. Doar că, deocamdată nu se ştie stadionul pe care se va juca.

FCSB – Dinamo în Ghencea!? “Nu mai poate nimeni să-i oprească să nu joace acolo”

Dumitru Dragomir este sigur că FCSB va putea juca pe noul stadion Steaua derby-ul cu Dinamo şi, la emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, a declarat că nu îi mai poate opri nimeni pe roş-albaştrii:

ADVERTISEMENT

“Dacă vor ei joacă în Ghencea. Nu mai poate nimeni să-i oprească să nu joace acolo. Se va semna, pentru că așa este corect. Încă o dată spun așa este corect și normal stadionul Steaua.

“Stadionul Steaua este făcut de Mircea Sandu”

Dar îți dau în premieră acuma. Stadionul Steaua este făcut de Mircea Sandu. O să zici a înnebunit și nea Mitică Dragomir. Dar stai să vezi. Trei stadioane a făcut Mircea Sandu datorită Campionatului European care s a ținut în România, la Cluj.

ADVERTISEMENT

Calea ferată de la gară până în aeroport. Astea sunt ale lui Mircea Sandu și o parte mică Dumitru Dragomir. Dar stadionul Steaua? Stadionul ăsta unde joacă Dinamo (n.r. Arcul de Triumf). 

Sunt făcute de Mircea Sandu.Ce treabă are comandantul Stelei? Să ia banii ăștia? Banii trebuie să se ducă la stat, nu la armată, la nu la clubul Steaua, că nu ei sunt proprietari.

ADVERTISEMENT

Sunt făcute de noi cu banii statului, dar dacă nu aduceam noi, nu obliga Comunitatea Europeană și FIFA și UEFA să avem stadioanele astea. Nu se juca Campionatul European aici. Ați înțeles?”, a povestit Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Gigi Becali: “Un gazon costă 200.000! Cum să îți dau ție un milion dacă se strică gazonul?”

Gigi Becali a declarat că îl va suna pe primul ministru în cursul zilei de luni pentru a rezolva închirierea stadionului Steaua pentru derby-ul FCSB – Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 21:30:

ADVERTISEMENT

“Astăzi o să încerc să îl sun pe prim ministru, să îi spun: Domnul prim-ministru, ce știu e că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dacă nu o să te asculte ca prim ministru, dacă nu o să te și asculte miniștrii sau subalternii, nu o să fii un om autoritar, un bun conducător.

Pentru că așa: ‘Da, domne! Facem, dregem’, și apoi să vii cu chichițe, că un milion de euro! Ce un milion de euro?! Ce un milion, mă? Un gazon costă 200.000! Cum să îți dau ție un milion dacă se strică gazonul?! Fac gazonul nou! Poliță de asigurare pe gazon mi se pare că dă numai Belgia sau Olanda”, a spus Becali pentru FANATIK.

În fiecare luni, de la ora 13:15, Horia Ivanovici şi Dumitru Dragomir dezbat cele mai aprinse faze ale etapei la emisiunea MAX Profeţiile lui Mitică. Emisiunea se vede live pe site-ul FANATIK.RO, iar în fiecare miercuri se va putea vedea în premieră pe Youtube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Mitică Dragomir e sigur că FCSB va juca în Ghencea

ADVERTISEMENT