News

Ce reacție a avut un turist străin după ce a văzut ce mașini sunt oprite la un semafor din București. A rămas cu gura căscată: “Sunt mai multe decât în Germania”

Un turist străin a rămas șocat după ce a văzut ce mașini sunt oprite la un semafor din București. Videoclipul publicat de bărbat a devenit viral.
17.04.2024 | 20:41
Ce reactie a avut un turist strain dupa ce a vazut ce masini sunt oprite la un semafor din Bucuresti A ramas cu gura cascata Sunt mai multe decat in Germania
Ce reacție a avut un turist străin după ce a văzut mașinile din București. colaj Fanatik/ Foto captură TikTok
ADVERTISEMENT

Videoclipul unui turist străin, venit în vacanță în București, a devenit viral. Bărbatul a filmat mașinile oprite la un semafor, în Capitală. Omul a rămas cu gura căscată atunci când a realizat ce autoturisme conduc românii.

Ce spune un turist străin despre mașinile conduse pe străzile din București

Paoletto este un italian cunoscut pe TikTok, care postează experiențele sale din călătorii. De ceva vreme, bărbatul se află în România. Recent, Paoletto a împărtășit internauților părerea sa despre mașinile pe care le conduc conaţionalii noştri.

ADVERTISEMENT

În timp ce se afla pe o stradă din București, turistul străin a observat că multe dintre vehiculele aflate în Capitală sunt foarte scumpe. El a surprins într-un filmuleț autoturismele oprite la un semafor.

Bărbatul a ținut să precizeze că foarte multe dintre vehiculele respective erau BMW-uri de lux sau mașini electrice, vândute pe piață la un preț destul de ridicat. Italianul spune că situația este „halucinantă” în ceea ce privește autoturismele conduse de români.

ADVERTISEMENT

„E ceva halucinant în ceea ce privește mașinile”

El susține că în țara noastră există mai multe BMW-uri decât în Germania, acolo unde se produc. „Dacă prima mașină este o Dacie, ce urmează în coloană este de-a dreptul uimitor. BMW-uri de lux și mașini electrice de zeci de mii de euro.

În România, la București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacia. Aceasta cu siguranță este Bolt.

ADVERTISEMENT

IQ (Volkswagen IQ, cu preț de pornire de la 43.000 de euro, n.r.) apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică”, a spus Paoletto.

Filmulețul postat de turistul străin nu a rămas fără ecou. Mulți dintre urmăritorii săi, printre care se află și români, au lăsat comentarii. Aceștia au ținut să clarifice faptul că, întotdeauna cetățenii de aici au preferat să investească banii în mașini, chiar dacă poate unii locuiesc în case mai ieftine decât autoturismele pe care le dețin.

ADVERTISEMENT

„Trăiască băncile!”/ „Noi suntem zmei…”/ „Așa e dintodeauna în România. BMV-ul și Mercedes-ul sunt în forță”, au scris câțiva dintre urmăritorii italianului, pe rețeaua de socializare TikTok.

 

ADVERTISEMENT