Life

Produsul dintr-un supermarket românesc care l-a șocat pe un turist străin: ”Nu am văzut niciodată așa ceva”

Un turist străin a fost șocat de un produs dintr-un supermarket românesc. Și se pare că nu a fost singurul care l-a pus pe gânduri.
05.02.2024 | 16:30
Produsul dintrun supermarket romanesc care la socat pe un turist strain Nu am vazut niciodata asa ceva
Produsul dintr-un supermarket românesc care l-a șocat pe un turist străin. Sursă foto: TikTok, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un turist străin ajuns în România a rămas uimit după ce a văzut mai multe produse la un supermarket românesc. Unul singur însă l-a pus pe gânduri, având în vedere că nu înțelege rostul unei astfel de măsuri.

Produsul dintr-un supermarket românesc care l-a șocat pe un turist străin

Tot mai mulți străini au ajuns să viziteze România. Avem o mulțime de locuri superbe, astfel că oameni din toate colțurile lumii își doresc să le vadă măcar o singură dată. Unele persoane însă rămân și șocate de ce găsesc.

ADVERTISEMENT

Dacă gastronomia românească i-a uimit pe mulți, iată că acum, supermarketurile din țară au ajuns să îi pună pe gânduri pe străini. Drept dovadă, un turist străin a ținut să împărtășească o experiență bizară.

Este vorba despre un italian care a ales și el să viziteze România. Printre altele, acesta a ajuns și la un supermarket românesc. Nimic ciudat până în momentul în care s-a uitat atent la rafturi.

ADVERTISEMENT

Produsul din supermarketul românesc care l-a șocat pe un turist străin a fost chiar untul. Nu este vorba despre produs în sine ci mai degrabă despre modul în care acesta era păstrat.

Mai exact, untul se vinde într-o casetă securizată. Iar pentru respectivul turist străin a fost de neînțeles o astfel de măsură, pentru un produs banal. „M-am dus la un supermarket din București și m-am distrat tare așa am găsit. Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?”, a spus italianul, într-un clip video postat pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Cutiile de ton și ketchup-ul verde, subiect de discuție

Și nu doar unul l-a uimit pe acest turist străin. Acesta nu a mai văzut niciodată beri, la doi litri, vândute într-un bax întreg. Iar alte două produse care l-au pus pe gânduri au fost conservele de ton și Ketchupul verde.

La capitolul băuturi, dincolo de pachetul de bere, italianul a rămas uimit de Pop Cola. Totodată, acesta a văzut numeroase produse vândute la vrac în supermarketul respectiv.

ADVERTISEMENT

”Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva. În România există ketchup verde, ce spectaculos!. (…). Pe langa Coca Cola cel pe care îl știm cu toții, aici există Pop Cola, o „Cola” românească, făcută aici. Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte”, a adăugat străinul.

Iar postarea acestui turist străin a adunat numeroase reacții. Mai mulți români au spus că singurul lucru ciudat rămâne untul securizat. În rest însă, alții au completat că și în Italia există o mulțime de produse ”ciudate”.

ADVERTISEMENT