Life

Ce reacție a avut un turist străin după ce a vizitat pentru prima oară Vama Veche. “E un loc incredibil…”

Cum a reacționat un turist străin după ce a vizitat pentru prima dată Vama Veche. Stațiunea a fost o surpriză plăcută pentru el.
04.08.2023 | 09:04
Ce reactie a avut un turist strain dupa ce a vizitat pentru prima oara Vama Veche E un loc incredibil
Un turist străin a fost impresionat de Vama Veche. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un turist străin a vizitat Vama Veche pentru prima dată, iar stațiunea l-a surprins plăcut. Deși sunt mulți care se plâng că acest loc și-a pierdut farmecul de altădată, sunt și turiști care încă se bucură de atmosferă.

Reacția pe care a avut-o un turist străin după ce a vizitat Vama Veche. A fost impresionat

În trecut, tinerii obișnuiau să meargă la Vama Veche pentru muzica folk și atmosfera unică, fiind o stațiune potrivită pentru cei nonconformiști. În ziua de astăzi, muzica este alta, la fel și cazările.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, în stațiunea cu plaje sălbatice au apărut construcții moderne. Cu mulți ani în urmă, turiștii găseau cu greu cazare în Vama Veche și mulți dormeau pe plajă.

Sunt mulți turiști care se plâng că Vama Veche nu mai are același farmec de odinioară, din mi multe puncte de vedere. Prețurile sunt mult mai mari, iar dormitul pe plajă a ajuns o amintire.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, sunt multe persoane care se bucură de atmosfera din Vama Veche. Un turist venit din Franța a vizitat stațiunea pentru prima dată, la îndemnul unui prieten, și i-a plăcut foarte mult.

“Este prima dată când vin aici şi am fost cucerit! Un prieten din Franţa mi-a vorbit despre. Mi-a zis că e un loc incredibil pe care trebuie să-l vizitez”, a spus declarat turistul pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

De ce se plâng turiștii români de Vama Veche

O turistă a spus că acum 20 – 25 de ani, oamenii obișnuiau să meargă la 2 Mai pentru că nu găseau cazare în Vama Veche. Mulți spun că totul este schimbat acum și că a ajuns o stațiune pentru cei cu bani.

“Puteai fi prieten cu oricine, chiar şi cu bordura. Acum nu mai poţi că te dă la o parte, dacă nu ai bani!”, a spus o turistă pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Un alt turist și-a amintit de muzica folk pe care o asculta atunci când venea în stațiunea de la granița dintre România și Bulgaria. “Veneam în Vamă cu plăcere, veneam la Şoni, mâncam la ceaun, ascultam Alexandru Andrieş şi Ducu Berţi. Spiritul Vămii”, a declarat acesta.

Totodată, sunt și turiști români care încă se bucură să vină în această stațiune, chiar dacă s-a schimbat cu timpul. Aceștia aleg Vama Veche și nu alte stațiuni de pe litoralul românesc.

Chiar dacă anii au trecut, sunt anumite obiective apreciate de turiștii care vin în Vama Veche. Unul dintre ele este poarta colorată, acolo unde mulți turiști obișnuiesc să se fotografieze.

ADVERTISEMENT