Life

Ce recompensă neobișnuită a primit o româncă de la Booking pentru o rezervare făcută la Mamaia. A crezut că e o glumă: “Gratuit”

Bonificația neașteptată ”încasată” de o femeie de la Booking. A închiriat un apartament în Mamaia Nord, dar a rămas surprinsă.
26.06.2023 | 18:30
Ce recompensa neobisnuita a primit o romanca de la Booking pentru o rezervare facuta la Mamaia A crezut ca e o gluma Gratuit
Recompenă neașteptată ”încasată” de o femeie de la Booking. A închiriat un apartament în Mamaia Nord, dar a rămas surprinsă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce recompensă neobișnuită a primit o româncă de la Booking după ce a rezervat un sejur la Mamaia Nord. A crezut că e o glumă: “Gratuit”. Platforma de închirieri oferă de câteva zile astfel de răsplătiri pentru cei mai activi.

Bonificația neașteptată ”încasată” de o femeie de la Booking. A închiriat un apartament în Mamaia Nord, dar a rămas surprinsă

O femeie a primit o bonificație neașteptată de la Booking, unde a închiriat un apartament în Mamaia Nord. Turista a ”încasat” un premiu care a surprins cu totul pentru că este vorba de un cadou pe care probabil nu îl va folosi niciodată.

ADVERTISEMENT

Românca a ales să petreacă câteva zile libere pe litoralul românesc, platforma de închirieri oferindu-i o cursă gratuită de la aeroportul Mihail Kogălniceanu până la cazare. Mai exact, este vorba de o călătorie cu taxiul.

Din păcate, la momentul actual sunt foarte puține persoane care aleg să meargă cu avionul la Marea Neagră. Majoritatea merg cu mașina personală sau cu trenul, ceea ce înseamnă că o asemenea recompensă nu își are rostul.

ADVERTISEMENT

Turiștii din România nu au ce face cu un astfel de cadou, chiar dacă Booking subliniază că e o cursă pentru care femeia nu trebuie să scoată din buzunar niciun leu. În schimb, prețul unui zbor București – Constanța pleacă de la 1.400 de lei.

„Recompense și Portofel. Începeți să câștigați astăzi recompense pentru a le cheltui la rezervările dumneavoastră viitoare – disponibile pentru sejururi, zboruri, închirieri auto, atracții, curse de taxi și asigurări”, este anunțul care apare pe Booking.

ADVERTISEMENT
Recompensa primită de o româncă de la Booking
Recompensa primită de o româncă de la Booking

Mihail Kogălniceanu, singurul aeroport din Constanța

Mihail Kogălniceanu este singurul aeroport din Constanța și se află la o distanță de 25 de kilometri de centrul orașului. Cel mai scurt zbor între cele două mari localități românești durează aproximativ 45 de minute.

Este amplasat în partea de N – NV a municipiului și deține o poziție strategică față de cele mai importante obiective economice de interes național. Se află la doar 14 de kilometri față de Canalul Dunăre – Marea Neagră.

ADVERTISEMENT

În plus, aeroportul Mihail Kogălniceanu are conexiuni cu foarte multe căi de transport rutier, cât și cu transportul feroviar. E deschis pe toată perioada anului și are numeroase facilități, printre care se numără parcarea de 150 de locuri, snack-bar, ATM și exchange office.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de...
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de ”afaceri”. A fost și în arest
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Leguma banală ce previne formarea condensului pe parbrizul mașinii
Leguma banală ce previne formarea condensului pe parbrizul mașinii
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română