Life

Întrebarea pe care Radu Vâlcan s-a săturat să o audă. Are legătură cu băieții lui și ai Adelei Popescu: „Nu vreau să fiu înțeles greșit!

Radu Vâlcan a dat cărțile pe față și a oferit răspunsul unei întrebări pe care s-a săturat să o primească. E vorba despre cei trei băieți ai săi.
02.09.2023 | 14:45
Intrebarea pe care Radu Valcan sa saturat sa o auda Are legatura cu baietii lui si ai Adelei Popescu Nu vreau sa fiu inteles gresit
Radu Vâlcan a oferit răspunsul unei întrebări primite foarte des. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt foarte atenți atunci când vine vorba despre cei trei băieței ai lor. Deși nu-i țin departe de ochii fanilor, ci le prezintă acestora etape din viața celor mici, păstrează un echilibru atunci când vine vorba de intimitatea lor. Astfel că, prezentatorul de la Insula iubirii a vorbit acum despre acest subiect și a explicat de ce nu le arată chipul în mediul online.

Radu Vâlcan a dezvăluit de ce nu arată fețele copiilor săi în mediul online

Radu Vâlcan este tot timpul în lumina reflectoarelor, mai ales acum, când show-ul pe care îl prezintă la Antena 1 se numără printre favoritele publicului. La fel se poate spune și despre Adela Popescu, cu care este căsătorit de 8 ani. 

ADVERTISEMENT

Și pentru că ei știu cum este ca toți ochii să fie ațintiți asupra lor, chiar și în momentele în care poate că nu-și doresc să fie văzuți sau au nevoie de liniște, au luat o decizie importantă în legătură cu cei trei copii pe care îi au împreună.

Deși au existat câteva ședințe foto realizate alături de Alexandru, Adrian și Andrei, în care li se văd și chipurile, pe internet nu publică decât imagini sau videoclipuri realizate din spate. Astfel, deși nu îi țin ascunși de ochii celor care îi îndrăgesc, ba chiar îi țin la curent cu etapele prin care trec micuții, au grijă să le ofere intimitate.

ADVERTISEMENT

De altfel, Radu Vâlcan și Adela Popescu nu sunt singurii care procedează în acest mod. Este bine-cunoscut faptul că Gina Pistol și Smiley refuză categoric ca, cel puțin deocamdată, să îi arate chipul lui Josephine în mediul online. 

Prezentatorul de la Insula iubirii: „Va fi decizia lor”

De curând, sătul să fie întrebat de ce nu postează mai des cu copiii lui, Radu Vâlcan a luat atitudine și a explicat cum stau lucrurile. Prezentatorul de la Insula iubirii este de părere că atunci când vor crește, băieții vor putea decide singuri dacă vor să fie sau nu persoane publice.

ADVERTISEMENT

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă.

Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct!

ADVERTISEMENT

Nenorocirea nu este că s-au născut într-o eră digitală nenorocită, iar noi, părinții lor, o îmbrățișăm benevol, ci pentru că sunt nevoiți să o facă și ei, mai devreme sau mai târziu. Nu-mi doresc un discurs mesianic”, a spus Radu Vâlcan pe Instagram. 

Totodată, vedeta Antena 1 crede că peste câțiva ani, Alexandru, Andei și Adrian îi vor înțelege punctul de vedere. „Mi-aș dori să fie așa, să citească ei peste niște ani asta, mulți ani, să râdă fără de înțeles, să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit, iar tatăl lor să le zâmbească tâmp, ca-n poza asta…de mulțumire!”, a concluzionat Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”