Life

Întrebarea pe care Radu Vâlcan s-a săturat să o audă. Are legătură cu băieții lui și ai Adelei Popescu: „Nu vreau să fiu înțeles greșit!

Radu Vâlcan a dat cărțile pe față și a oferit răspunsul unei întrebări pe care s-a săturat să o primească. E vorba despre cei trei băieți ai săi.
02.09.2023 | 14:45
Intrebarea pe care Radu Valcan sa saturat sa o auda Are legatura cu baietii lui si ai Adelei Popescu Nu vreau sa fiu inteles gresit
Radu Vâlcan a oferit răspunsul unei întrebări primite foarte des. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt foarte atenți atunci când vine vorba despre cei trei băieței ai lor. Deși nu-i țin departe de ochii fanilor, ci le prezintă acestora etape din viața celor mici, păstrează un echilibru atunci când vine vorba de intimitatea lor. Astfel că, prezentatorul de la Insula iubirii a vorbit acum despre acest subiect și a explicat de ce nu le arată chipul în mediul online.

Radu Vâlcan a dezvăluit de ce nu arată fețele copiilor săi în mediul online

Radu Vâlcan este tot timpul în lumina reflectoarelor, mai ales acum, când show-ul pe care îl prezintă la Antena 1 se numără printre favoritele publicului. La fel se poate spune și despre Adela Popescu, cu care este căsătorit de 8 ani. 

ADVERTISEMENT

Și pentru că ei știu cum este ca toți ochii să fie ațintiți asupra lor, chiar și în momentele în care poate că nu-și doresc să fie văzuți sau au nevoie de liniște, au luat o decizie importantă în legătură cu cei trei copii pe care îi au împreună.

Deși au existat câteva ședințe foto realizate alături de Alexandru, Adrian și Andrei, în care li se văd și chipurile, pe internet nu publică decât imagini sau videoclipuri realizate din spate. Astfel, deși nu îi țin ascunși de ochii celor care îi îndrăgesc, ba chiar îi țin la curent cu etapele prin care trec micuții, au grijă să le ofere intimitate.

ADVERTISEMENT

De altfel, Radu Vâlcan și Adela Popescu nu sunt singurii care procedează în acest mod. Este bine-cunoscut faptul că Gina Pistol și Smiley refuză categoric ca, cel puțin deocamdată, să îi arate chipul lui Josephine în mediul online. 

Prezentatorul de la Insula iubirii: „Va fi decizia lor”

De curând, sătul să fie întrebat de ce nu postează mai des cu copiii lui, Radu Vâlcan a luat atitudine și a explicat cum stau lucrurile. Prezentatorul de la Insula iubirii este de părere că atunci când vor crește, băieții vor putea decide singuri dacă vor să fie sau nu persoane publice.

ADVERTISEMENT

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă.

Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct!

ADVERTISEMENT

Nenorocirea nu este că s-au născut într-o eră digitală nenorocită, iar noi, părinții lor, o îmbrățișăm benevol, ci pentru că sunt nevoiți să o facă și ei, mai devreme sau mai târziu. Nu-mi doresc un discurs mesianic”, a spus Radu Vâlcan pe Instagram. 

Totodată, vedeta Antena 1 crede că peste câțiva ani, Alexandru, Andei și Adrian îi vor înțelege punctul de vedere. „Mi-aș dori să fie așa, să citească ei peste niște ani asta, mulți ani, să râdă fără de înțeles, să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit, iar tatăl lor să le zâmbească tâmp, ca-n poza asta…de mulțumire!”, a concluzionat Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT
Ucis cu 196 de lovituri de cuțit, după ce a păcălit 2 bărbați...
Ucis cu 196 de lovituri de cuțit, după ce a păcălit 2 bărbați că o să-i îmbogățească. Criminalii din UK l-au răpit, torturat, apoi i-au trimis poze fiicei
Cum speră Marius Niculae să-l reîntâlnească pe Cristiano Ronaldo. ”A ajuns la un...
Cum speră Marius Niculae să-l reîntâlnească pe Cristiano Ronaldo. ”A ajuns la un nivel la care nu poate fi deranjat”
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „M-a invitat la cină și...
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „M-a invitat la cină și mi-a dat un test”
Şi-a pierdut reperul Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei şi...
Şi-a pierdut reperul Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei şi după ce tatăl cu care nu vorbea a apărut din fum
Masacrul legionar de la Jilava, cel mai odios asasinat politic din istoria României....
Masacrul legionar de la Jilava, cel mai odios asasinat politic din istoria României. Noaptea când 64 de demnitari au fost uciși VIDEO
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe...
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe malul apei....
Veste CUMPLITĂ despre Cosmin Cernat. Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator
Veste CUMPLITĂ despre Cosmin Cernat. Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator
Haos într-un mare oraș din România. Nu mai e apă potabilă
Haos într-un mare oraș din România. Nu mai e apă potabilă
Ce pensie încasează de la stat Serghei Mizil la 70 de ani. „Mai...
Ce pensie încasează de la stat Serghei Mizil la 70 de ani. „Mai mulţi bani dau pe medicamente!”
Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de...
Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de Sussex: „Are ochii lui...„
Scheletul unui român din Bacău, găsit într-un cort, într-o pădure din Germania. Lângă...
Scheletul unui român din Bacău, găsit într-un cort, într-o pădure din Germania. Lângă el, un jurnal: „Repetiții la pian, tango la Augsburg”
Între ce ore trebuie să postim miercurea și vinerea? Mulți români țin post...
Între ce ore trebuie să postim miercurea și vinerea? Mulți români țin post doar în aceste 2 zile
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!