Life

Ce relație este între Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Neatza: ”Istoria se rescrie ușor”

Care este legătura dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Neatza. Mărturia prezentatorului de la Antena 1 despre blondină.
22.11.2023 | 12:25
Ce relatie este intre Razvan Simion si Ramona Olaru de la Neatza Istoria se rescrie usor
Care este legătura dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Neatza. Mărturia prezentatorului de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce relație este între Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Neatza. „Istoria se rescrie ușor” este de părere matinalul care face o echipă extraordinară cu prietenul său din copilărie, Dani Oțil, de mai bine de 16 ani.

Care este legătura dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Neatza. Mărturia prezentatorului de la Antena 1

Răzvan Simion a dezvăluit care este legătura dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Neatza. Mărturia prezentatorului de la Antena 1 este una foarte sinceră, cu numeroase aprecieri și laude pentru fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator și frumoasa blondină au o prietenie strânsă, în ciuda faptului că fosta moderatoare de la Splash! Vedete la apă face parte din această echipă de 5 ani. Fosta iubită a lui Cuza și-a dorit enorm să ajungă pe platourile matinalului.

„De 5 ani este cu noi și de mai mult timp în gașca noastră extinsă. (n.r. Ramona Olaru) Aceasta este povestea adevărată! Și noi, stând acasă la Reșița, voiam să intrăm prin televizor să facem Neatza cu Brenciu.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu făcea Neatza la Antena 1 la vremea respectivă. Și noi am vrut să facem chestia asta și la 20 de ani distanță Ramona a repetat. Istoria se rescrie ușor! Neatza nu are asistente de televiziune.

Neatza are vecine, noi am venit cu acest titlu, dar și o parte integrantă din marea echipă care este Super Neatza. Avem cântăreți, oameni de stand-up, bucătari! Noi suntem mulți și diverși, un fel de Saturday Night Live, cu invitați care să ne țină isonul!

ADVERTISEMENT

Cine vrea să își găsească un loc într-o zonă care înseamnă comunicare poate să o facă foarte ușor, inclusiv la Neatza!”, a mărturisit Răzvan Simion în urmă cu puțină vreme pentru publicația ego.ro.

Cine este Ramona Olaru, asistenta de la Neatza

Ramona Olaru a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani când a apărut în emisiunea Prietenii de la 11, prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu. Blondina a ajuns ulterior la Neatza după ce Flavia Mihășan a rămas însărcinată cu primul copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta este născută într-o localitate de lângă Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. A urmat cursurile Universității Agronomice și are inclusiv un master în inginerie, doar că nu a profesat niciodată în domeniu.

Pe plan personal, a fost căsătorită câțiva ani, dar a divorțat. După semnarea actelor a avut mai multe relații tumultoase cu Cuza de la Noaptea Târziu și cu Cătălin Cazacu. În prezent, Ramona Olaru este singură.

ADVERTISEMENT