Life

Răzvan Simion, așa cum nu a fost văzut niciodată. Moderatorul de la Neatza a fost scos din minți de un taximetrist: „Culmea impertinenței”

Un taximetrist a reușit să-l scoată din minți pe Răzvan Simion. Prezentatorul a povestit întreaga întâmplare la Neatza.
13.07.2023 | 17:17
Razvan Simion asa cum nu a fost vazut niciodata Moderatorul de la Neatza a fost scos din minti de un taximetrist Culmea impertinentei
Răzvan Simion a fost la un pas să se ia la bătaie cu un șofer de taxi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă, în general, Răzvan Simion este o persoană calmă, există și momente în care acesta își pierde cumpătul. S-a întâmplat să fie scos din minți chiar de un taximetrist, iar de la discuția aprinsă la o bătaie în toată regula mai rămăsese un singur pas.

Cum a ajuns Răzvan Simion la un pas să sară la bătaie4

De fiecare dată când apare la televizor sau la evenimente, Răzvan Simion pare o persoană calmă, pe care cu greu o poți enerva. Cu toate acestea, prezentatorul de la Neatza este om, la rândul său, astfel că există și situații care îl poate scoate din minți.

ADVERTISEMENT

Un astfel de episod a avut loc în urmă cu 1o ani, când vedeta de la Antena 1, acum în vârstă de 42 de ani, a fost nevoit să ia un taxi, însă bărbatul de la volan nu a fost prea politicos. Între ei a izbucnit o discuție aprinsă, iar prezentatorul, care a povestit totul în emisiunea sa, a recunoscut că până la bătaie mai era doar un pas.

Totuși, Răzvan Simion a reușit să se controleze și a coborât din mașină înainte ca situația să degenereze. Mai mult, a plătit și cursa. „M-am întâlnit cu cel mai dobitoc taximetrist din lume.

ADVERTISEMENT

Individul ăsta de aseară a fost culmea impertinenţei şi nesimţirii. De aia m-am şi dat jos din taxi. I-am plătit cursa, dar i-am făcut şi…urări”, a povestit Răzvan Simion, în trecut, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Danim citat de cancan.ro.

Pe ce cheltuie banii vedeta de la Antena 1

Răzvan Simion nu este o persoană calculată doar în situațiile tensionate, ci și în ceea ce privește finanțele. Astfel că, moderatorul de la Antena 1 alege să-și cheltuiască banii cu cap, iar relaxarea și vacanțele joacă un rol important în viața sa aglomerată.

ADVERTISEMENT

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion.

Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”,a declarat Răzvan Simion pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Și hainele contează mult pentru vedetă, în ciuda așteptărilor. „Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă îmi dă un vibe foarte bun. Chiar m-a întrebat odată o studentă la jurnalism cât de importantă este vestimentația la o emisiune TV și ea nu se aștepta să-i spun că e foarte importantă”, a  mai spus Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT