Life

Ce relație există, de fapt, între Bianca Drăgușanu și Auday Al-Ahmad. Tânărul s-a ocupat de toate intervențiile estetice ale vedetei

Cine este, de fapt, Auday Al-Ahmad, bărbatul alături de care Bianca Drăgușanu se afișează des. S-a zvonit că cei doi ar fi mai mult decât prieteni.
12.02.2024 | 17:13
Ce relatie exista de fapt intre Bianca Dragusanu si Auday AlAhmad Tanarul sa ocupat de toate interventiile estetice ale vedetei
Ce relație există între Bianca Drăgușanu și medicul Auday Al-Ahmad. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu vrea să atingă perfecțiunea. De-a lungul timpului, vedeta a apelat la fel de fel de proceduri care au ajutat-o să ajungă la rezultatul dorit. De o mare parte dintre ele s-a ocupat același medic, destul de celebru în spațiul online și nu numai.

Cine este medicul pe mâinile căruia se lasă Bianca Drăgușanu de ani de zile

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai asumate vedete din spațiul monden. Aceasta a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că apelează la intervenții estetice. Vedeta vrea să fie în cea mai bună formă, așa că nu își ascunde alegerile.

ADVERTISEMENT

De ani buni de zile, Bianca apelează la același medic atunci când vine vorba de intervenții estetice. Numele lui este Auday Al-Ahmad și este destul de cunoscut în rândul vedetelor, mai ales de când a avut-o pe Drăgușanu drept clientă.

Medicul la care apelează Bianca Drăgușanu are 29 de ani și este venit din Iordania în România pentru a studia medicina. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea Titu Maiorescu din București în 2020, iar de atunci, este medic rezident.

ADVERTISEMENT

Auday Al-Ahmad profesează la o clinică din Capitală, acolo unde a reușit să își alcătuiască un portofoliu impresionant de clienți. De departe, cea mai importantă persoană care a apelat la el a fost Bianca Drăgușanu.

Ce relație există între vedetă și Auday Al-Ahmad

De-a lungul timpului, în jurul lui Auday Al-Ahmad au planat diverse controverse, unele legate chiar de profesia pe care o practică. Multe voci susțin că acesta activează în domeniul estetic fără să aibă temeiul legal pentru a face asta.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, la un moment dat, a început să circule zvonul cum că acesta nu ar fi deloc supravegheat de un superior. Însă, Auday a vrut să clarifice lucrurile și a explicat că niciodată nu a efectuat vreo intervenție fără prezența unui superior în cabinet.

”Orice procedură, atât minim invazivă cât și chirurgicală, se desfășoară sub supravegherea atentă a unui medic specialist din clinică. Nu efectuez, de unul singur, niciun fel de procedură, așa cum s-a spus.”, a declarat Auday Al-Ahmad potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Zvonurile legate de numele lui nu s-au oprit aici. După ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să meargă pe drumuri separate, fanii au început să facă o mulțime de speculații. În mediul online, mulți sunt de părere că între divă și medicul rezident există o poveste de dragoste.

Deși a fost văzută de multe ori în compania lui, Bianca Drăgușanu nu are niciun fel de relație amoroasă cu Auday Al-Ahmad. Cei doi relaționează strict profesional, iar, de-a lungul timpului, au reușit să lege o frumoasă relație de amiciție.

ADVERTISEMENT