Life

De când s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi au ales demult să meargă pe drumuri separate

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Ce i-a determinat pe cei doi să pună punct relației pe care o aveau.
02.02.2024 | 23:30
De cand sau despartit de fapt Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Cei doi au ales demult sa mearga pe drumuri separate
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a acaparat mereu atenția publicului. Cei doi au fost destul de discreți în ceea ce privește sentimentele dintre ei și au preferat să nu vorbească prea mult despre povestea lor de dragoste. Însă, când toată lumea credea că lucrurile merg mai bine ca niciodată, relația dintre Bianca și Gabi a ajuns la final.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Încă de când s-a mutat la Capitală, fiecare acțiune de-ale sale au atras atenția publicului. Așa cum era de așteptat, nici planul sentimental nu a scăpat de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu s-a iubit cu bărbați celebri. Aproape toate relațiile sale au fost expuse public, iar de asta nu a scăpat nici povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Gabi Bădălău.

Relația dintre cei doi a debutat cu un mare scandal. La vremea aceea, Bianca Drăgușanu era acuzată de Claudia Pătrășcanu că i-a furat bărbatul. Diva a ales să își vadă de treburile ei și a continuat să se iubească cu Bădălău.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, lucrurile dintre cei doi păreau mai liniștite ca niciodată. Având în vedere că Bianca nu a mai spus nimic despre relația dintre ea și Gabi, fanii au crezut că totul se îndreaptă spre direcția bună.

Ei bine, realitatea a fost cu totul și cu totul alta. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare că s-au despărțit în mare secret. Deși la nunta Mariei Constantin s-au afișat mai îndrăgostiți ca niciodată, totul a luat o turnură neașteptată.

ADVERTISEMENT

De când au decis cei doi îndrăgostiți să meargă pe drumuri separate

Potrivit spynews.ro, Bianca și Gabi s-ar fi separat încă dinainte de Revelion. Pentru cei doi nu a fost deloc greu să treacă de la statutul de îndrăgostiți la cel de cunoștințe.

Deși Bianca și-a obișnuit fanii cu astfel de decizii, se pare că nimeni nu se aștepta ca 2024 să-i găsească pe drumuri separate pe cei doi. Momentan, blondina nu a vrut să dea prea multe din casă cu privire la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Însă, ceea ce ar fi dus la despărțirea dintre ei este un eveniment destul de recent. În perioada în care Bianca a suferit o intervenție, se pare că afaceristul a ales să nu îi fie aproape.

În ceea ce privește relația cu Bădălău lucrurile sunt clare. Însă, nu același lucru se poate spune și despre tensiunile dintre divă și Claudia Pătrășcanu. Claudia continuă să o acuze pe Bianca că i-a furat bărbatul, lucru pe care diva nu vrea să îl mai tolereze.

Bianca Drăgușanu nu vrea să răspundă cu aceeași monedă acuzațiilor aduse de Claudia Pătrășcanu. Vedeta vrea să apeleze la oamenii legii pentru a-și face dreptate și pentru a pune punct acestei situații în care nu își dorește să mai fie implicată.

”Cu siguranță va plăti pentru asta. Îi mai deschid un proces pentru că în continuare îmi hărțuiește trimițându-mi mesaje defăimătoare la adresa mea, prin Gabi Bădălău. Mesajele pe care le am și le voi depune la dosar.”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT