Life

Ce relație există între Alina Sorescu și fetele sale. Regretă artista divorțul de Alexandru Ciucu? „Îmi doresc să-mi găsesc liniștea”

Ce relație are Alina Sorescu cu fetele sale după divorțul de Alexandru Ciucu și ce așteptări are artista de la anul 2023.
15.01.2023 | 16:24
Ce relatie exista intre Alina Sorescu si fetele sale Regreta artista divortul de Alexandru Ciucu Imi doresc sami gasesc linistea
Alina Sorescu vrea să-și rezolve problemele personale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anul 2022 nu a fost ușor pentru Alina Sorescu. După o căsnicie de mai bine de 10 ani, ea și Alexandru Ciucu s-au despărțit, iar acum vor să ajungă la un consens în ceea ce le privește pe fetițele lor.

Alina Sorescu a spus ce relație are cu fetele sale și cum se simte, cu adevărat, după divorțul de Alexandru Ciucu

În 2022, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au pus punct unui mariaj de 12 ani. Perioada  nu a fost deloc ușoară pentru artistă. Aceasta s-a refugiat în muzică și s-a concentrat pe carieră, care acum se află într-o continuă ascensiune, lansând chiar o melodie în care și-a transpus sentimentele.

ADVERTISEMENT

„Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune.

Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii”, a declarat Alina Sorescu pentru WoWbiz.ro

ADVERTISEMENT

Și relația cu propriile fiice, care după divorț locuiesc cu ea, o ajută să meargă mai departe încrezătoare. Alina Sorescu a mărturisit că Raisa și Elena îi sunt prietene și că toate au o relație foarte apropiată.

„Noi suntem ca trei surori aș putea să spun, pentru că mă pun la mintea lor atunci când ne jucăm. Lor le place că mami are o meserie frumoasă, sunt mereu pe scenă, înconjurată de copii, le place să fie alături de mine și să prindă din zbor din ceea ce fac”, a spus Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT

Cât despre întrebările dificile pe care micuțele i le-ar fi putut adresa, artista a recunoscut că, adesea, copiii au multe curiozități.

„Mereu copiii pun întrebări care îi blochează pe oamenii mari”, a completat artista.

Alina Sorescu: „Nu am regrete”

Chiar dacă anul trecut a fost unul dificil, mai ales din punct de vedere emoțional, Alina Sorescu speră că 2023 va fi mai blând și, de asemenea, a dezvăluit dacă regretă că ea și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

„Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine, dar așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri.

Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile și să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere”, a dezvăluit vedeta pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT