Life

Ce relație există între Jorge și fiica sa vitregă? Ilinca este extrem de apropiată de celebrul artist

Jorge și fiica sa vitregă, Ilinca, au o relație cu totul și cu totul special. Sunt mai apropiați decât ar crede oricine și nu e de mirare.
02.11.2022 | 19:43
Ce relatie exista intre Jorge si fiica sa vitrega Ilinca este extrem de apropiata de celebrul artist
Jorge și fiica sa vitregă, Ilinca, se înțeleg de minune. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul artist Jorge are o fetiță pe nume Karina, din căsătoria cu Alina Laufer. De asemenea, acesta mai are și un băiețel, pe nume David, din actualul mariaj.

Jorge a cunoscut-o pe Ilinca în urmă cu 12 de ani

Jorge are însă și o fiică vitregă, Ilinca, care este copilul actualei sale soții, Ramona Podea. Artistul și tânăra au făcut cunoștință în urmă cu aproape 12 ani, iar acum sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

Ilinca are în prezent frumoasa vârstă de 20 de ani și arată cât se poate de bine. De asemena nu îi este deloc rușine să se afișeze cu tatăl ei vitreg.

Ea a mărturisit recent că adoră să iasă cu părinții săi, iar același lucru îl facsimil i prietenii ei. ”Părinții mei sunt foarte chill în general și îmi place mult să ies cu ei. Chiar nu mint, prietenii mei iubesc să iasă cu ei, ieșim în club”, a dezvăluit Ilinca pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Relația lor nu a fost însă una roz de la început. Chiar artistul a recunoscut că a încercat să facă tot posibilul să dea bine și să se comporte frumos, iar având în vedere că mai are o fată, Karina, i-a fost destul de ușor.

În final însă, s-a dovedit că pe cei doi îl leagă mai multe lucruri, iar în final, relația lor a devenit una strânsă.

ADVERTISEMENT

”E fascinant cum a luat totul amploare în inimile noastre și am dezvoltat o relație foarte armonioasă. Și vorbim foarte mult, uneori e prea mult ce vorbim”, a mărturisit Jorge pentru sursa citată.

Ilinca a suferit din dragoste

Cei doi se înțeleg atât de bine, încât artistul a fost alături de tânără și în momentul în care aceasta a suferit din dragoste. Ilinca este acum singură, însă nu a uitat nopțile în care s-a consumat.

ADVERTISEMENT

Fiica vitregă a lui Jorge a recunoscut că a avut o relație, iar artistul i-a spus că respectivul băiat nu este de ea, însă acesta nu a ascultat atunci.

Ulterior însă, tot Jorge a fost cel care i-a fost alături în momentele în care a suferit. ”Stătea cu mine până la 4 dimineața să plâng după toți fraierii”, a mai povestit tânăra de doar 20 de ani, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: