Life

Ce rochii de mireasă se poartă în 2022. Nu mai este în trend modelul clasic, de prințesă

Vrei să știi ce rochii de mireasă care sunt în trend în anul 2022, ce trebuie să porți ca să arăți spectaculos în ziua nunții? Modelul tipic, al rochiilor de prințesă, nu mai este la modă.
29.05.2022 | 11:30
Ce rochii de mireasa se poarta in 2022 Nu mai este in trend modelul clasic de printesa
Trenduri în materie de rochii de mireasă pentru anul 2022. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul nunților se apropie și, cum orice mireasă care visează la ziua cea mare încă din copilărie își dorește să arate spectaculos și să atragă toate privirile, e important să cunoaștem trendurile din acest an. Dacă te gândeai să alegi o rochie inspirată de cea a Cenușăresei, trebuie să știi că acest model nu mai este deloc la modă în 2022.

Ce rochii de mireasă sunt în trend în 2022. Evită rochiile tip prințesă!

Pandemia de Coronavirus a schimbat în moduri neașteptate tendințele în materie de rochii de mireasă. Pentru că evenimentele s-au desfășurat într-un cadru restrâns, cu mai puțini invitați, cele mai multe mirese au optat pentru ținute mai simple și chiar au renunțat la rochii, preferând să poarte un costum elegant.

ADVERTISEMENT

În același timp, multe femei și-au dorit să arate spectaculos indiferent de câte persoane le văd. Dacă plănuiești să te căsătorești anul acesta și nu știi ce să alegi, FANATIK îți spune ce rochii de mireasă care sunt în trend în 2022. Trebuie să știi de la început că rochia clasică, de prințesă, nu se mai află în topul preferințelor specialiștiștilor sau creatorilor de modă.

Rochiile cu detalii metalice

Detaliile metalice, aurii sau argintii, vor fi prezente pe multe rochii de mireasă anul acesta. Este un model potrivit, mai degrabă, pentru acele femei care vor să afișeze un look convențional în ziua nunții.

ADVERTISEMENT

Rochii din dantelă, fără umeri

Rochiile din dantelă, fără umeri, au fost purtate în ziua nunții de vedete precum Shanina Shaik și Hailey Bieber. Acest model pune în evidență silueta persoanei care o poartă și o scoate pe aceasta din anonimat.

Rochii de inspirație vinatge

Tot mai multe mirese caută inspirație în istorie. Rochiile vintage au revenit în trend în 2022, unul dintre modelele de urmat fiind cel purtat de Grace Kelly în ziua nunții sale, notează vogue.com.

ADVERTISEMENT

Rochii scurte

Anul acesta, rochiile de mireasă scurte par să fie printre preferatele caselor de modă. Femeile sunt încurajate să iasă din tiparul clasic și să opteze pentru ceva care să le facă să se simtă diferit. Inclusiv Kourtney Kardashian a purtat o astfel de rochie în ziua cea mare.

Rochii colorate și cu imprimeuri

Cu toate că ne-am obișnuit ca rochia de mireasă să fie de un alb imaculat, în 2022 se poartă culoarea și imprimeurile. În trend sunt nuanțatele de gri, verde, lavandă și albastru deschis. Aceste tonuri calde oferă o imagine feminină, dar cool pentru ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

Rochii cu guler înalt

Rochiile cu guler înalt conferă celor care le poartă o eleganță regală modernă. Mânecile bufante, ornate cu tul sau ciucuri cu mărgele, combinate cu un guler înalt sunt opțiuni bune pentru miresele care doresc să se simtă ca niște adevărate regine în cea mai importantă zi din viața lor.

Rochii cu mâneci bufante

Serialul Bridgerton a adus în trend rochiile cu mâneci bufante din dantelă. Designul din epoca regentă este unul destul de apreciat de creatorii de modă, iar rochiile realizate în acest stil vor fi printre preferatele mireselor în acest an.

ADVERTISEMENT