Life

Ce s-a ales de actrița cu voce de copil. Au iubit-o milioane de români și Dem Rădulescu a luat-o de nevastă după numai 5 luni

Vi-o mai amintiți pe actrița cu voce de copil? Milioane de români au iubit-o, iar Dem Rădulescu a fost îndrăgostit nebunește de ea.
25.06.2023 | 18:00
Ce sa ales de actrita cu voce de copil Au iubito milioane de romani si Dem Radulescu a luato de nevasta dupa numai 5 luni
Ce s-a ales de actrița cu voce de copil. Sursă foto: Ce s-a ales de actrița cu voce de copil. Sursă foto: Newsweek.ro
ADVERTISEMENT

Milioane de români au apreciat-o pe actrița cu voce de copil. Ea a fost cea care a reușit să ajungă direct la sufletul lui Dem Rădulescu. Marele actor a luat-o de nevastă după numai 5 luni de relație și nu a regretat alegea făcută.

Dem Rădulescu și actrița cu voce de copil s-au căsătorit după doar câteva luni de relație

Dacă pentru mulți era doar actrița cu voce de copil, pentru ea a fost dificil acest lucru. Paula Ortansa Albăstroiu nu era chiar atât de încântată de vocea ei. Unii o comparau în primă fază cu un copil pițigăiat, însă iată că ulterior, ”defectul” a devenit un adevărat talent.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul că avea o voce de copil, Paula Ortansa Albăstroiu era blondă, avea un aspect fizic de invidiat și era și balerină. Deși credea că doar pasiunea pentru dans o va urma, iată că a avut norocul ca și un talent actoricesc să îi fie apreciat.

”Pe când eram dansatoare, unul dintre cei trei frați din Trio-ul Grigoriu a remarcat că aș avea înclinații actoricești. M-a sfătuit să fac Școala Populară de Arte. Îmi amintesc cum se certa cu profesoara căreia nu-i plăcea vocea mea și îi zicea ”Las-o dragă în pace, păi ce n-aș da să am eu în Oana din Apus de Soare vocișoara asta”, povestea actrița la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut actrița cu voce de copil și celebrul actor Dem Rădulescu? Ea avea doar 18 ani pe atunci. S-au plăcut din prima, iar la doar cinci luni distanță după ce-au cunoscut s-au și căsătorit. Iar relația lor avea să fie una de lungă durată.

Au fost împreună vreme de 22 de ani, iar Paula Rădulescu își amintește de fiecare dată momentul. Aveau aceeași meserie, se întâlneau pe platoul de filmare, însă nu au reușit să joace împreună decât o singură dată, după cum povestea actrița.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Paula Rădulescu

Cum s-a terminat relația celor doi? Dem Rădulescu, zis ”Bibanu” și actrița cu voce de copil au divorțat amiabil și au luat-o pe drumuri separate după mai bine de două decenii împreună. El s-a recăsătorit cu o fostă studentă, care i-a dăruit și o fiică.

De cealaltă parte, viața amoroasă a actriței cu voce de copil nu a mai fost atât de discutată. Ce s-a ales acum de Paula Rădulescu? Actrița vorbea într-un interviu acordat anul trecut pentru ego.ro despre propunerile primite.

ADVERTISEMENT

Aceasta poate merge oricând pe scenă să joace. Preferă însă să se limiteze la ceea cea mai poate să facă. Îi respectă atât pe oameni cât și pe ea și evită să se afișeze într-o situație ”dezagreabilă”.

”Am invitație deschisă să mă duc când vreau să joc. Dar mă respect pe mine, știu când să mă opresc, când pot să fac ceva și când nu. Lumea nu mă va vedea niciodată în vreo situație dezagreabilă.

Mă respect și respect oamenii. Să nu te repezi până cazi lat, să ai decență și stimă față de toți. Prețuiesc oamenii care mă înconjoară și vreau să ofer tot ce pot eu mai bun”, a povestit actrița, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: