Life

Ce face actrița Giulia Nahmany. Confesiuni în premieră: „A ajuns la un alt nivel”

Giulia Nahmany, totul despre un stil de viață armonios și sănătos. Care sunt secretele celebrei artiste și influencerițe
13.08.2023 | 11:48
Ce face actrita Giulia Nahmany Confesiuni in premiera A ajuns la un alt nivel
Giulia Nahmany. Interviu. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany împărtășește cu noi secretele ei pentru un trai armonios și sănătos. În interviul exclusiv pentru FANATIK, vedeta povestește cât de mult i s-a schimbat viața după ce a abordat un nou stil de a trăi. În plus, artista a mărturisit că le-a insuflat și fiicelor sale pasiunea pentru wellness. Mai mult decât atât, Giulia Nahmany le dă sfaturi femeilor care vor să adopte un stil de viață sănătos cu ajutorul practicării yoga.

Giulia Nahmany: “Mă împlinește să știu că pot fi un exemplu pozitiv pentru ceilalți”

Am văzut că ai fost nominalizată la Digital Divas. Cât de mult te împlinește faptul că oamenii te admiră și te iau drept exemplu?

ADVERTISEMENT

– Pentru mine este o confirmare că ceea ce fac, și fac din suflet, ajunge acolo unde trebuie. Cred că acesta este factorul care mă împlinește cel mai mult. Să știu că pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care mă urmăresc.

Dacă reușesc să schimb în bine măcar o persoană, atunci mi-am atins scopul. În același timp, este o responsabilitate destul de mare. Iau acest lucru în serios. Ceea ce spunem și promovăm este o responsabilitate. Vreau să fac bine.

ADVERTISEMENT

Când a început pasiunea pentru wellness?

– A început în momentul în care mi-am schimbat stilul de viață. Practic am fost într-un moment din viața mea când trebuia să fac o alegere. Fie să merg în continuare pe drumul acela, fie să fac o schimbare în bine. Această schimbare a venit treptat, prin foarte mult studiu, prin multă disciplină.

Cu cât am învățat mai mult, am realizat că drumul este atât de lung. Sunt pasionată de mai multe arii în wellness. Și partea de nutriție, și de spiritualitate, tot ceea ce înseamnă legătura dintre minte, corp, suflet.

ADVERTISEMENT

“Mă ajut pe mine ajutându-i pe ceilalți”

Asta înseamnă wellness pentru mine, să fie toate aceste aspecte în armonie. Nu poți să faci doar sport și să nu mănânci sănătos, pentru că efectul nu este cel ideal. Trebuie să fie o simbioză între toate aceste aspecte. Și copiii văd un exemplu în mine și încerc să instaurez un stil de viață sănătos. Alegerile pe care noi le facem ajung și la ei.

Iar aceasta este responsabilitatea mea în comunitatea pe care mi-am creat-o în ultimii ani. De aceea am decis să merg mai mult în zona aceasta. Bineînțeles, eu sunt artist în continuare și voi fi mereu, dar partea de social media mi-a oferit oportunități. Astfel mă ajut pe mine ajutându-i pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi le-ai da femeilor care vor să abordeze acest stil de viață, dar nu știu de unde să înceapă?

– În primul rând, să aibă suficientă compasiune față de ele. Problema este că noi când vrem să facem o schimbare, intrăm într-un soi de panică. Spunem că e dificil, că nu vom reuși. Se instaurează acea frică și nu începi niciodată.

Giulia Nahmany, sfaturi pentru femei: “Să practicăm compasiunea și empatia”

Știu exact cum e, pentru că am fost acolo. Trebuie să practicăm compasiunea și empatia față de noi. Trebuie să înțelegem că suntem umani, iar succesul nu este liniar. Important este ca “de ce-ul” nostru să fie mai important decât “cum”. Spre exemplu, zahărul. Multă lume spune că trebuie să renunțăm la zahăr, dar care este motivul? Practic zahărul este un drog, unul dintre cele mai puternice. Se găsește peste tot și e ascuns în multe produse.

Rezistența la insulină este cauza celor mai mari boli. Ca să nu mai spun de îmbătrânire. Nu se vorbește suficient de faptul că zahărul îmbătrânește. Ar trebui să fim conștienți, să reducem treptat. Putem găsi substitute de zahăr, care sunt benefice pentru organism. Este important să conștientizăm lucrurile și să ne iubim pe noi înșine. De fapt, este despre iubirea de sine.

În momentul în care începi să te iubești cu adevărat, nu mai este dificil. Noi suntem suma alegerilor noastre. Spre exemplu, dimineața, e important să nu ne uităm pe telefon la prima oră. Să avem un moment noi cu noi. Să intrăm într-o stare meditativă. Poate la început nu funcționează, dar trebuie să facem aceste lucruri în fiecare zi. Asta am observat și la mine. La început e mai greu, pentru că e mecanic, dar apoi devine parte din noi.

Celebra artistă, instructor de yoga: “Este o știință”

Știu că ești pasionată și de yoga. Cât de importantă este yoga nu doar pentru un corp sănătos, ci și pentru o minte sănătoasă?

– Pasiunea mea pentru yoga a ajuns la un alt nivel. Anul trecut, în decembrie, mi-am luat și atestatul pentru a fi instructor de yoga. Asta pentru că voiam să îmi aduc cunoașterea la un alt nivel. Yoga este în primul rând importantă pentru mintea noastră. Este o știință.

Yoga înseamnă să liniștim mintea. Mintea și gândurile noastre sunt cele care ne duc la autodistrugere. Mulți dintre oameni nu își dau seama cât de mult îi influențează gândurile. Uneori chiar mai mult decât acțiunea. Noi avem puterea să ne vindecăm cu ajutorul minții, este incredibil. Există mai multe ramuri de yoga.

Există o ramură în care faci acțiuni pozitive fără a cere ceva înapoi. Fiecare își alege calea cu care relaționează cel mai mult. Noi intrăm în rezonanță cu niște planuri mai înalte și ne extindem conștiința. Atunci când ne liniștim mintea, ne ridicăm frecvența de vibrație. Eu asta promovez, să ne ridicăm această frecvență.

Giulia Nahmany recunoaște: “Am momente când iau decizii din ego”

Cât de mult te-a ajutat acest stil de viață? Putem spune că ești cea mai bună versiune a ta de până acum?

– Sunt pe drumul de a fi cea mai bună versiune a mea. Ca să fim cea mai bună versiune a noastră trebuie să facem mai multe sacrificii decât ne putem imagina. Încă nu am ajuns acolo, recunosc. Încă am multe momente în care deciziile mele sunt luate din ego.

Atunci când voi face totul din sinele meu superior, voi ști că sunt cea mai bună versiune a mea. Am suficientă smerenie și modestie să recunosc că nu am ajuns încă în acel punct. Aș fi ipocrită dacă aș spune altceva. Dar sunt pe calea cea bună, îmi doresc să ajung acolo.

Ai putea să îmi spui o dorință care ți s-a îndeplinit cu ajutorul manifestării?

– Eu practic zilnic trăiesc manifestări. Fie anumite persoane cu care discut și mi se întâmplă anumite lucruri pe care le voiam. Pur și simplu se întâmplă și nu am o explicație pentru modul în care se întâmplă. Zilnic trăiesc aceste miracole. Deja este o parte din mine, această manifestare.

Ritualul zilnic al Giuliei Nahmany: “Iubesc să mă trezesc devreme”

Care este programul Giuliei Nahmany într-o zi obișnuită?

– Mă trezesc dimineața, mai devreme decât toată lumea.

Ești o persoană matinală?

– Da, categoric. Iubesc să mă trezesc devreme. Simt că atunci când mă trezesc devreme pot să fiu în starea mea optimă. Pe lângă lucrurile obișnuite, beau un pahar cu apă, apoi încep practica mea yoga. Fac 50 de saluturi ale soarelui pe zi. Intri într-o stare meditativă și amplifici energia solară. Intri în rezonanță cu această energie solară.

Când avem o stare de lene, dacă facem anumite practici, putem să transformăm această stare. Apoi îmi fac un mic dejun. Apoi am lista cu lucruri de făcut. Depinde, dacă am zi de filmare, sau mă ocup de alte lucruri. Oricum, nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Le-ai insuflat și fiicelor tale pasiunea pentru wellness?

– Da, în fiecare zi sunt martoră în direcția aceasta. Dar eu încerc să fac toate lucrurile într-un mod armonios, nimic forțat.

Giulia Nahmany, relație deosebită cu fiicele sale

Care sunt cele mai prețioase sfaturi pe care le-ai oferit fiicelor tale?

– Să aibă încredere în ele. Le-am spus că nu există să vrei să faci ceva și să nu poți. Atâta vreme cât intenția este una bună, vor reuși. Iar dacă lucrul pe care și-l doresc are un scop mai înalt, universul va face în așa fel încât să se întâmple. Chiar dacă unele lucruri nu se întâmplă chiar în momentul acela, asta nu înseamnă că nu se vor întâmpla.

Pur și simplu trebuie să avem încredere și perseverență. Nu în ultimul rând, să avem disciplină. Foarte importantă este auto disciplina. Trăim într-o lume în care informația este foarte accesibilă. Copilăria nu mai este așa cum o știam. Acum totul este accesibil. Trebuie să avem această disciplină, să facem diferențierea între bine și rău.

ADVERTISEMENT