Life

Ce s-a ales de Alessia, una din fiicele lui Ilie Năstase. Amalia: „A intrat la mine în cameră urlând și plângând”

Alessia, una din fiicele lui Ilie Năstase din relația cu fosta soție, Amalia, este o domnișoară în toată regula. De curând, a făcut un pas uriaș în viața ei.
26.08.2021 | 11:46
Ce sa ales de Alessia una din fiicele lui Ilie Nastase Amalia A intrat la mine in camera urland si plangand
Alessia, fiica lui Ilie Năstase, este de o frumusețe răpitoare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase are două fete cu fosta nevastă, Amalia. Fata cea mare, Alessia, tocmai ce a una din cele mai mari reușite ale vieții sale.

Tânăra a cărei frumusețe a remarcat-o toată lumea va pleca pentru o vreme din România. Rezultatele sale bune la învățătură și dorința de a avea un viitor luminos în artă au dus-o la… Paris!

ADVERTISEMENT

Chiar mama tinerei a vorbit despre schimbarea majoră din viața fiicei sale. A închiriat deja un apartament în orașul luminilor, acolo unde Alessia va studia și va locui în următorii ani.

Alessia, fata lui Ilie Năstase, studentă cu bursă la Parsons

„Era într-o dimineață, pe la 8 dimineața. Dormea toată casa. A intrat la mine în cameră urlând și plângând. Am crezut că s-a întâmplat ceva. Mi-a spus: m-au admis la facultate cu bursă!”, a povestit Amalia Năstase într-un reportaj realizat de Știrile Kanal D.

ADVERTISEMENT

Tânăra se pregătește pentru un viitor în lumea artei, iar cel mai important sprijin pentru ea este mama ei. Amalia o va ajuta să se acomodeze cu Parisul, oraș pe care îl cunoaște foarte bine.

Fata lui Ilie Năstase va studia artă, media și tehnologie la Parsons, una din cele mai prestigioase instituții de învățământ din Franța.

ADVERTISEMENT

Pregătirile au început deja. Fosta nevastă a lui Nasty a făcut curățenie în apartamentul în care va sta fiica sa și a declarat că este extrem de fericită de reușita acesteia.

„Am intrat deja în apartament de vineri. Am spălat geamurile, am dat cu aspiratorul. Duminică a venit și ea și voiam ca totul să fie gata”, a mai dezvăluit Amalia Năstase.

ADVERTISEMENT

Apartamentul pe care l-a închiriat mama tinerei pasionate de artă este unul cochet și se situează aproape de celebrul bulevard Champs Elysee.

Mama tinerei îi este alături

Amalia a mai mărturisit că, deși Alessia este foarte încântată și dornică să facă lucruri notabile în artă, o sperie puțin gândul că va sta departe de cei dragi.

„După 18 ani de stat și totul făcut în familie, pleci de acasă și te descurci singură. Este și fericită că poate să dovedească ce poate ea, că poate să își facă o carieră”, a mai spus Amalia.

Alessia nu este singurul copil de vedetă care va studia din toamna aceasta peste hotare. În aceeași situație se află și David, unul dintre copiii lui Adi Sînă, care va învăța în Olanda.

ADVERTISEMENT
Tags: