Life

Ce s-a ales de Anamaria Preda, fiica regretatului artist Aurelian Preda. Ce face acum, la 7 ani de la moartea tatălui ei

Cu ce se ocupă Anamaria Preda, fata regretatului solist Aurelian Preda. Mărturia tinerei la 7 ani de la decesul părintelui ei.
22.10.2023 | 10:50
Ce sa ales de Anamaria Preda fiica regretatului artist Aurelian Preda Ce face acum la 7 ani de la moartea tatalui ei
Cu ce se ocupă Anamaria Preda, fata regretatului solist Aurelian Preda. Mărturia tinerei la 7 ani de la decesul părintelui ei. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Anamaria Preda, fiica regretatului artist Aurelian Preda. Ce face acum, la 7 ani de la moartea tatălui ei care a murit la numai 47 de ani, într-o clinică din Austria, după o luptă grea cu cancerul.

Cu ce se ocupă Anamaria Preda, fata regretatului solist Aurelian Preda. Mărturia tinerei la 7 ani de la decesul părintelui ei

Cu ce se ocupă Anamaria Preda, fata regretatului solist Aurelian Preda. Mărturia tinerei la 7 ani de la decesul părintelui ei. În luna septembrie i-a făcut pomana, însă nici acum nu știe cum s-au petrecut ultimele clipe din viața cântărețului.

ADVERTISEMENT

Îi este în continuare dor de tatăl său și recunoaște că greutățile vieții cresc pe zi ce trece tot mai mult. Riscă să piardă casa primită moștenire din cauza datoriilor care s-au acumulat, de aceea s-a gândit să o scoată la vânzare.

Se gândește să ceară suma de 200.000 de euro pe care vrea să o investească în cariera muzicală. A colaborat recent cu un artist român. Mai exact, fiica regretatului Aurelian Preda a semnat cu Marian Dîrjan.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Anamaria Preda are un cont pe TikTok, unde este urmărită de foarte multe persoane și este activă. Tânăra de 23 de ani vrea să ducă numele tatălui său mai departe, indiferent despre ce stil muzical abordează.

Anamaria Preda nu e fiica biologică a lui Aurelian Preda?

„Chiar în septembrie am avut pomana de șapte ani a tatălui meu. Pe lângă faptul că a trecut timpul atât de repede, parcă toate s-au întâmplat atât de recent, încât țin minte cum s-a întâmplat totul detaliu cu detaliu.

ADVERTISEMENT

Țin minte inclusiv momentul decesului, ultimele momente alături de el. Parcă nu s-a întâmplat acum 7 ani, ci acum o săptămână. Cu cât trece timpul, cu atât mi se face mai dor, pentru că greutățile vieții cresc”, a spus tânăra în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu.

Anamaria Preda a vorbit și despre zvonurile care susțin că nu este, de fapt, fata biologică a lui Aurelian Preda. Tânăra nu știe nici în ziua de astăzi cine este mama sa naturală, în certificatul de naștere fiind numele unei verișoare.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile sunt incerte și acum pentru mine, dacă sunt sau nu fiica lui biologică. Mama spune că tatăl meu nu ar fi tatăl biologic, eu cred că e în sinea mea”, a mai declarat fiica lui Aurelian Preda.

ADVERTISEMENT