Life

Fiica lui Aurelian Preda vinde cu un preț enorm casa moștenită de la tatăl său. Care este motivul

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Preda, vrea să vândă casa moștenită de la tatăl său. Tânăra a stabilit și un preț, care este unul exorbitant.
21.11.2022 | 11:03
Fiica lui Aurelian Preda vinde cu un pret enorm casa mostenita de la tatal sau Care este motivul
De ce vinde Anamaria Preda casa moștenită de la regretatul ei tată. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, a oferit noi detalii despre casa moștenită de la tatăl său și pe care vrea să o vândă. Mai exact, este vorba despre un apartament.

Cu cât vrea fiica lui Aurelian Preda să vândă casă moștenită de la tatăl său. Tânăra vrea să scape de rata la bancă

Tânăra a spus prețul locuinței în care a stat regretatul său părinte, iar în urma morții acestuia au rămas cheltuieli, precum rata la bancă și întreținerea, cărora Anamaria Preda nu le mai poate face față.

ADVERTISEMENT

Anamaria Preda a stabilit un preț de 200.000 de euro, negociabili, dar nu are încă un cumpărător, deoarece nu a făcut public un anunț.

Fiica lui Aurelian Preda își dorește să investească banii în cariera sa muzicală și să aibă o casă în care cheltuielile să fie mai mici.

ADVERTISEMENT

”Am ales să vând casa deoarece cheltuielile, pe lângă faptul că au ajuns mari, s-au și înmulțit. Din 2016 plătesc rata singură la casă și îmi doresc ca în loc să plătesc această rată lunar, să investesc în mine.

Prețul variază în jurul a 200.000 de euro, negociabil. Încă nu există cumpărători, deoarece nu am pus încă anunțul și mai am foarte puțin până îmi scot certificatul de moștenitor”, a declarat fiica regretatului solist pentru Click!

ADVERTISEMENT

Pentru sursa menționată, Anamaria Preda a mai spus că nu îi este greu să se despartă de apartament, deoarece nu o leagă amintiri frumoase de aici. Totodată, și-ar dori să-și cumpere o casă la curte.

”Nu îmi este foarte greu să mă despart de ea deoarece nu am atât de multe amintiri frumoase adunate în ea. Nu cred că lui tati i-ar părea rău ca eu să vând casa, deoarece știe că de atâția ani mi-e greu și mai ales că el nu a locuit în casă decât 2 luni de zile, deoarece în iulie 2016 ne-am mutat în casă și în septembrie 2016 a decedat”, a mai detaliat tânăra.

ADVERTISEMENT

Când și de ce a murit Aurelian Preda

Aurelian Preda a decedat în anul 2016, la vârsta de 46 de ani. Artistul ar fi murit de cancer. Trupul său se află la Mănăstirea Dervent.

ADVERTISEMENT