Life

Ce s-a ales de Aura Urziceanu, cântăreața de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum

Cu ce se ocupă Aura Urziceanu, solista de jazz adorată de publicul din România. Cum arată de când s-a stabilit peste hotare.
21.10.2023 | 11:21
Ce sa ales de Aura Urziceanu cantareata de muzica usoara iubita de milioane de romani Ce face acum
Cu ce se ocupă Aura Urziceanu, solista de jazz adorată de publicul din România. Cum arată de când s-a stabilit peste hotare. Sursa foto: Facebook / wikipedia.org. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Aura Urziceanu, cântăreața de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum compozitoarea considerată una dintre cele mai importante voci românești ale jazz-ului. Pe 14 decembrie își aniversează ziua de naștere și împlinește 77 de ani.

Cu ce se ocupă Aura Urziceanu, solista de jazz adorată de publicul din România. Cum arată de când s-a stabilit peste hotare

Cu ce se ocupă Aura Urziceanu, solista de jazz adorată de publicul din România. Cum arată de când s-a stabilit peste hotare și care a fost motivul pentru care a renunțat definitiv la cetățenia română. S-a stabilit la Toronto, în Canada.

ADVERTISEMENT

Se prezintă pe rețelele de socializare drept Aura Urziceanu Rully după regretatul său soț pe care l-a cunoscut în străinătate în anul 1974. Nu este foarte activă și nu are prea multe imagini. Ron, cu care a fost căsătorită mai bine de 4 decenii, a încetat din viață la vârsta de 85 de ani, în februarie 2015.

Pe jumătate italian, jumătate canadian răposatul botoșar din trupa lui Quincy Jones i-a lăsat cântăreței o avere impresionantă adunată de pe urma muzicii sale. Cei doi au împreună un fiu, Elia Christopher Rully, care locuiește la Londra și face parte din formația The Low Tears.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că duce mai departe inflexiunile jazzului moștenite de la cei doi părinți, zvonurile arată că relația dintre Aura Urziceanu și fiul său nu este una foarte strânsă. Solista de jazz are și o nepoată din partea unicului său copil, Mia.

Aura Urziceanu a renunțat la cetățenia română

Aura Urziceanu a renunțat la cetățenia română și s-a stabilit în Canada. Dezvăluirea a fost făcută printr-o scrisoare făcută publică pe blogul personal în anul 2014. Cântăreața s-a arătat deranjată de anumite zvonuri care au legătură cu etnia, mulți spunând că ar fi de origine rromă.

ADVERTISEMENT

„Păcat că în toți acești mulți, mulți ani petrecuți aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simțământul de român. Mi-ar fi prins atât de bine și m-ar fi scutit de dezamăgirea, ruptul sufletului, nervii și îmbolnăvirea sufletească pe care am suferit-o și cu care am plecat din România.

După cinci ani de urâțenii, răutăți și așa cum mi s-au înfățișat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiță de a-i înțelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conștiință, fără suflet, fără educație.

ADVERTISEMENT

Sunt 97-98% răi la suflet, invidioși, urâți, demenți și de o lașitate josnică! Sunt foarte periculoși, că te aduc în stare să-i vânezi și să-i împuști! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … și sunt plini.

Tocmai de aceea renunț la cetățenia română!”, spunea Aura Urziceanu la momentul respectiv, notează libertatea.ro. Îndrăgita artistă a părăsit pentru prima oară România la începutul anilor 70. După Revoluția a locuit doi ani în țară, dar a plecat din nou în Canada unde este și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT
Tags: