Life

Ce s-a ales de Bogdana de la Mireasa după terminarea sezonului 8. Soția lui Liviu are un job interesant

Ce se mai știe de Bogdana de la Mireasa, una din cele mai cunoscute concurente din sezonul 8? Soția lui Liviu are un job interesant.
04.02.2024 | 15:47
Ce sa ales de Bogdana de la Mireasa dupa terminarea sezonului 8 Sotia lui Liviu are un job interesant
Bogdana, fostă concurentă la Mireasa, sezonul 8. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Bogdana de la Mireasa, una din cele mai controversate concurente ale sezonului 8? Tânăra care s-a căsătorit cu Liviu în finala transmisă de Antena 1 la sfârșitul anului trecut și-a găsit un job interesant!

Ce face acum Bogdana de la Mireasa. Unde s-a angajat

Bogdana și Liviu au trecut prin multe încercări de la Mireasa. Bruneta fusese eliminată la începutul sezonului în care a participat. L-a lăsat pe Liviu cu inima sfâșiată, însă a revenit apoi în casă și a ajuns împreună cu soțul ei până în marea finală.

ADVERTISEMENT

Acum, la doar o lună și puțin după ce s-a făcut cunoscută unei țări întregi, Bogdana de la Mireasa își vede serios de căsnicia ei! Acordă, în același timp, o maximă atenție și vieții profesionale.

Fosta concurentă din reality-show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe are un loc de muncă de care e extrem de mândră. E atât de fericită cu job încât a ținut să le împărtășească și urmăritorilor de pe Instagram din ce își câștigă existența după terminarea emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Fostele concurente din show, influencerițe după emisiune

Soția lui Liviu lucrează cu Ioana, nevasta lui Marius de la Mireasa, la un magazin online de produse pentru femei. Vorbim în special de cosmetice.

Bogdana de la Mireasa se focusează pe tot ce înseamnă articole vestimentare, dincolo de produsele de înfrumusețare. Ioana se pare că a avut destul de multă încredere. A cooptat-o fără să stea pe gânduri în proiectul din care amândouă speră să aibă un trai decent.

ADVERTISEMENT

Nu este prima concurentă care, după terminarea Mireasa, activează în zona promovării unor produse, contracost, pe rețelele de socializare. Și Ana, soția lui Alex Brebenoiu din sezonul 4 a devenit o mică influenceriță pe Instagram. Pe platformă s-a implicat în diferite campanii publicitare.

De asemenea, Giovana, o altă câștigătoare de la Mireasa, și-a făcut o ”carieră” din a recomanda diferite firme care au contactat-o să le facă reclamă la produse din domenii diverse.

ADVERTISEMENT