Life

Ce s-a ales de cârciuma din Las Fierbinți după ce șefii Pro TV au decis să nu mai filmeze acolo. Surpriza e totală

Ce s-a întâmplat cu cârciuma din Las Fierbinți, cel mai celebru loc din sat. Localul lui Bobiță nu mai este folosit de producătorii serialului de la PRO TV
05.08.2023 | 13:30
Ce sa ales de carciuma din Las Fierbinti dupa ce sefii Pro TV au decis sa nu mai filmeze acolo Surpriza e totala
Ce s-a ales de cârciuma din Las Fierbinți, ce se întâmplă în locul în care s-au filmat multe scene ale serialului. Sursa foto - showblitz.ro
ADVERTISEMENT

Ne-am întrebat cu toții ce s-a ales de cârciuma din Las Fierbinți, după ce producătorii celui mai urmărit serial din România au decis să nu mai filmeze acolo. În ciuda acestui fapt, locul rămâne un punct de atracție pentru fanii lui Bobiță, Celentano, Firicel sau Giani, fani care vin din toate colțurile țării pentru a vedea faimosul bar.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la cârciuma lui Bobiță. De ce nu se mai filmează acolo serialul Las Fierbinți

Interesant este că proprietarul real al cârciumei, pe numele său Cristi Sauciuc, a dezvăluit încă de la finalul sezonului trecut că sunt șanse mari ca filmările să nu mai aibă loc în barul său. Lucru care s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Pro TV și-a cumpărat un teren aici, vor să mute acolo și vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea (n.r Andrei Boncea) a schimbat regulile, probabil sunt și banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieși un episod mai interesant ca al lor”, a zis Cristi Sauciuc, conform ziarului Click.

Acesta a explicat că nemulțumirea sa vine din cauza schimbărilor aduse de noua conducere a serialului și a costurilor crescute. Primul indiciu în acest sens a fost episodul în care barul lui Bobiță este distrus în urma unei explozii, rezultatul unei „combinații” făcute de Firicel și Dorel.

ADVERTISEMENT

Cârciuma din Las Fierbinți, locul unde toată lumea vrea să ajungă

Fanii serialului Las Fierbinți sunt familiarizați însă cu cârciuma unde personajele și-au petrecut mare parte din timp, locul devenind unul emblematic. Este timpul să dezvăluim ce s-a întâmplat cu cârciuma din Las Fierbinți după ce producătorii au decis să nu mai filmeze acolo.

În mod surprinzător, paharele de bere și sticlele de cola nu au rămas nefolosite, dimpotrivă. Localul nu doar că a rezistat, dar a devenit și un punct de atracție pentru turiștii din întreaga țară. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, dar se pare că locul în care servea Bobiță a reușit să treacă hopul după ce camerele de filmat au dispărut. Este adevărat că succesul de altădată pare a fi istorie .

ADVERTISEMENT

Deși filmările nu se mai fac la cârciuma din Las Fierbinți, aceasta continuă să existe. Nu doar că există, dar a devenit un fel de memento al serialului, un loc în care oamenii vin să se fotografieze, să se regăsească în atmosfera serialului.

Turiștii continuă să viziteze cârciuma, chiar dacă nu se mai filmează acolo

Și nu doar că oamenii vin să se fotografieze la cârciumă, dar chiar apar autocare întregi cu turiști dornici să vadă locul unde se filmau scenele preferate. Lacul din fața barului și-a mai pierdut din farmec, dar asta nu îi oprește pe oameni să facă poze și cu acesta.

ADVERTISEMENT

E adevărat că acum nu Dorel este cel care pregătește micii, ci un simplu angajat. Turiștii sunt însă nemulțumiți de două lucruri. Ambele par că supără în egală măsură pe cei care vin de departe să își facă o poză cu minunea ialomițeană.

Prețurile exorbitante din cârciuma din Las Fierbinți

Astfel, prețurile prestate de adevăratul Bobiță îi sperie pe toți. Pentru o sticlă de coca cola de 0.25 cei care ajung în Fierbinți trebuie să scoată nu mai puțin de 8 lei din buzunare, în timp ce una la pet de 0.5 ajunge și la 10 lei, dublu față de prețul din magazine.

La fel de mult costă și o banală bere. Mai mult decât atât există și o regulă pe care patronul cârciumii o impune cu strictețe: nu se fac poze înăuntru. Poate că dorește să păstreze un fel de mister, poate că vrea să nu deranjeze clienții, cert este că dacă vrei să îți faci selfie-ul în cârciuma din Las Fierbinți, va trebui să te mulțumești cu exteriorul.

În concluzie, cârciuma din Las Fierbinți, chiar dacă nu mai este locul de filmare al faimosului serial, continuă să fie un punct de atracție pentru turiștii din toată țara, datorită manierei în care a reușit să își păstreze spiritul original.

ADVERTISEMENT