Life

Ce s-a ales de Carmen Movileanu, una dintre cele mai frumoase crainice de la TVR. Era iubită de milioane de români pentru dicția ei fără cusur. Cu ce se ocupă acum, după ce nu a mai apărut la TV

Cu ce se ocupă în prezent Carmen Movileanu, una dintre cele mai frumoase crainice de la TVR. Milioane de români au apreciat-o.
06.04.2024 | 15:00
Ce sa ales de Carmen Movileanu una dintre cele mai frumoase crainice de la TVR Era iubita de milioane de romani pentru dictia ei fara cusur Cu ce se ocupa acum dupa ce nu a mai aparut la TV
Carmen Movileanu, una dintre cele mai frumoase crainice de la TVR, cu o dicție impecabilă. Cu ce se ocupă acum. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce face Carmen Movileanu în prezent, după ce s-a retras de la TVR. A rămas una dintre cele mai frumoase crainice de la Televiziunea Română, fiind iubită de milioane de români. Avea o voce plăcută și o dicție fără cusur.

Ce s-a ales de Carmen Movileanu, una dintre cele mai frumoase crainice de la TVR. Mulți români o apreciau pentru dicția fără cusur

Acum ceva timp, Carmen Movileanu era urmărită la TVR, fiind una dintre cele mai apreciate crainice. Fosta prezentatoare era gazda la Teleenciclopedia și a început să lucreze la Televiziunea Națională încă din 1977, atunci când avea doar 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Carmen Movileanu a fost prezentă pe micile ecrane timp de 41 de ani. Timp de 13 ani, a lucrat în spatele camerei de la Redacția Social și a fost una dintre vocile Teleenciclopediei, timp de 25 de ani.

De-a lungul carierei, a fost crainică, prezentatoare, redactor TV, editor de montaj, producător și realizatoare de emisiuni. Ultimii ani petrecuți la TVR sunt legați de emisiunea pe care a prezentat-o Corina Dănilă, “Ieri, Azi, Mâine”, acolo unde Carmen Movileanu a fost producător.

ADVERTISEMENT

Carmen Movileanu a împlinit 66 de ani pe 17 octombrie 2023.  s-a pensionat în urmă cu trei ani, după care a mai apărut la TVR în 2021, în seria de minidocumentare 2X65. Seria a fost realizată de Televiziunea Română, în colaborare cu Comisia Națională a României pentru UNESCO (CNR UNESCO).

Fosta prezentatoare a rămas cunoscută pentru vocea sa caldă și dicția impecabilă, dar și pentru frumusețe. A fost considerată, de altfel, una dintre cele mai frumoase crainice TVR de după Revoluție.

ADVERTISEMENT

În 1990, aceasta a preluat ștafeta de la Sanda Țăranu și Cristiana Bota. Înainte de aparițiile pe sticlă, a lucrat în redacțiile Economică și de Științ și era, în același timp, una dintre vocile Teleenciclopedia.

Carmen Movileanu a divorțat de soț la aproape doi ani de când s-a născut fiica lor

Viața lui Carmen Movileanu nu a fost lipsită de greutăți. Fosta crainică de la TVR a divorțat de soțul ei, Bogdan Movileanu, la doar un an și șapte luni de când s-a născut fiica lor, Maria. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune după separare, e dragul fiicei lor și a faptului că lucrau împreună.

ADVERTISEMENT

“Când am divorțat, Maria avea 1 an și 7 luni. Nu a fost ușor, dar nici mare dramă așa cum par astăzi majoritatea despărțirilor. Mi-am asumat totul și noi doi, părinții aceluiași copil, am rămas prieteni. Eram colegi, ne beam cafeau împreună, ne povesteam, ne vizitam.

Eram cu bunicii în vacanțe și abia după vreo 2 ani s-a aflat că noi am divorțat. Am trăit discret și frumosul și urâtul din viața noastră. Noi am rămas prieteni până la sfârșit. Cine ar fi bănuit că sfârșitul lui avea să intervină atât de devreme?”, a declarat ea pentru Unica.

Fostul soț al lui Carmen Movileanu s-a stins din viață la o vârstă fragedă. A fost o pierdere grea pentru fosta realizatoare TV, dar și pentru fiica acesteia. Cele două au reușit, împreună, să traverseze această încercare grea.

Maria a fost căsătorită cu Gabriel Coveșanu (Cove) până în 2010, iar cei doi au un fiu în vârstă de 15 ani, pe care fosta crainică îl iubește foarte mult. Aceasta a devenit bunică la vârsta de 50 de ani, iar acum se poate bucura de timpul petrecut alături de nepot.

Totodată, Carmen Movileanu este mătușa unei alte prezențe cunoscute din showbiz. Este vorba despre Alexandra Dinu, actriță și fostă jurată la Românii au talent.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”