Life

Ce s-a ales de Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei. Cu ce se ocupă la doar câteva luni de când a ieșit din spatele gratiilor

Ce lucrează Cristian Cioacă de când a ieșit din închisoare. Este singura meserie care îi asigură un trai decent fostului soț al Elodiei Ghinescu.
17.03.2024 | 18:13
Ce sa ales de Cristian Cioaca fostul sot al Elodiei Cu ce se ocupa la doar cateva luni de cand a iesit din spatele gratiilor
Ce lucrează Cristian Cioacă de când a fost eliberat. Sursa foto: captura Youtube/ Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 17 ani, Cristian Cioacă uimea întreaga țară. Dispariția fără urmă a soției sale a fost, ani la rând, subiect de discuție. S-a ajuns la concluzia că polițistul și-a ucis soția, iar pentru fapta sa a mers la închisoare. Acum, că a ieșit din spatele gratiilor, acesta începe să își reia viața pe care o avea înainte.

Ce lucrează Cristian Cioacă după ce a ieșit din închisoare

Nu este român care să nu fi auzit de Cristian Cioacă și de fapta sa. În urmă cu 17 ani, soția lui, Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. Cazul a atras atenția anchetatorilor, iar polițistul a fost principalul suspect. Mediatizat intens, Cristian Cioacă s-a bucurat de o faimă pe care nu și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Ani la rând, oamenii legii au căutat corpul Elodiei Ghinescu, însă, fără succes. Asta i-a făcut pe mulți să creadă că polițistul Cioacă a comis crima perfectă. Pentru fapta sa, magistrații i-au dat pedeapsa cu închisoarea.

Timpul a trecut foarte repede, iar acum, Cristian Cioacă este un om liber. Reintegrarea sa în societate nu este deloc ușoară, având în vedere că toată lumea știe ce a făcut. Însă, Cioacă face tot posibilul pentru a-și câștiga traiul.

ADVERTISEMENT

Pentru că și-a pierdut funcția și statutul, Cristian Cioacă a fost nevoit să își găsească un loc de muncă care să îi aducă un venit. În continuare, acesta încearcă să fie cât mai discret și să nu atragă atenția publicului.

Potrivit spynews.ro, Cioacă nu a căutat prea mult un loc de muncă, iar avocata sa i-a fost de mare ajutor. Pentru că i-a fost imposibil să revină la cariera de polițist, în prezent, acesta lucrează ca șofer pentru avocata lui.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Elodiei Ghinescu, atitudine sfidătoare pe tot parcursul anchetei

Ancheta care a vizat cazul lui Cristian Cioacă a fost mereu pe prima pagină a ziarelor și nu numai. Aproape că nu era post de televiziune care să nu dezbată fapta polițistului.

De departe, ceea ce i-a indus foarte mult în eroare pe anchetatori și nu numai a fost comportamentul fostului soț al Elodiei Ghinescu. În mod normal, cineva care a pierdut o persoană dragă este în suferință, însă, nu și Cristian Cioacă.

ADVERTISEMENT

Peste tot pe unde apărea, fostul soț al Elodiei era relaxat și avea mereu zâmbetul pe buze. Atitudinea sa a lăsat mereu loc de interpretare și a dat de înțeles că nimeni nu va afla, vreodată, unde se află soția lui.

Cei care au suferit cel mai mult au fost părinții Elodiei. În ziua în care s-a aflat că Cioacă va ieși din închisoare, mama Elodiei a izbucnit în lacrimi. Femeia voia să afle cu orice preț unde se află fiica ei pe care o plânge de ani de zile.

ADVERTISEMENT