Life

Ce s-a ales de Elena Chiriac, fosta finalistă Survivor România 2022. Ce se ocupă acum, de când n-a mai apărut la nicio emisiune TV

Ce s-a ales de Elena Chiriac, fosta finalistă de la Survivor. Aceasta a reușit să termine niște studii și este foarte mândră de ea.
30.07.2023 | 22:54
Ce sa ales de Elena Chiriac fosta finalista Survivor Romania 2022 Ce se ocupa acum de cand na mai aparut la nicio emisiune TV
Ce s-a ales de Elena Chiriac. Ce face acum fosta finalistă Survivor. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Elena Chiriac, fosta finalistă Survivor România 2022. Cu ce se ocupă acum tânăra, de când nu a mai apărut deloc la TV.

Ce s-a ales de Elena Chiriac. Ce face acum fosta finalistă Survivor

Elena Chiriac a devenit faimoasă prin participarea la Survivor. Aceasta a reușit să obțină admirația multor oameni și chiar să ajungă până în finala competiției.

ADVERTISEMENT

Aceasta a terminat Facultatea de Actorie la Londra și chiar a reușit să joace în primul său film. Elena Chiriac de la Survivor apare în Haita de acțiune, filmul românesc care este și pe Netflix.

Mai mult, tânăra spune că are și mai multe castinguri pentru roluri internaționale, lucru de care este foarte mândră. Chiar și așa, Elena Chriac este fana filmelor românești și speră să joace în cât mai multe.

ADVERTISEMENT

„Să știi că mi-am extins un pic orizontul cu filme internaționale. Să vă fac un anunț nu pot, în schimb da, am castinguri internaționale de data asta.

Am făcut actoria la Londra cum un motiv practic, ăsta a fost planul meu principal. Am luat-o ușor, ușor și mi-a făcut mare plăcere să joc în filmul «Haita de acțiune», dar vedem ce va urma. Sper să mai joc și în multe filme românești”, a declarat Elena pentru Ego.

ADVERTISEMENT

Ce spune Elena Chiriac despre UNATC

Elena Chiriac spune că facultatea de la noi din țară pentru actori, UNATC, este mult mai diferită decât cea din Londra. Acolo este influența faptului că Londra este un oraș cosmopolit și sunt șanse mai mari de a avea succes.

„E diferită facultatea de actorie de acolo din ce am înțeles pentru că fiind Londra, fiind un oraș atât de mare și cosmopolit, e un pic mai multă diversitate, e un pic mai multă înțelegere poate.

ADVERTISEMENT

Cunoști mai multe lucruri și ai șanse mai mari. Pe când UNATC-ul este o facultate foarte bună, dar se raportează la România”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT