Life

Ce s-a ales de Fefe din Inimă de Țigan, actrița adorată de mulți români pentru rolul din serialul fenomen de la Pro TV. Ce face acum Adina Galupa

Ce face acum Fefe din Inimă de Țigan, actrița adorată de mulți români pentru rolul din serialul Pro TV. Cu ce se ocupă acum Adina Galupa.
04.10.2023 | 00:25
Ce sa ales de Fefe din Inima de Tigan actrita adorata de multi romani pentru rolul din serialul fenomen de la Pro TV Ce face acum Adina Galupa
Ce face acum Adina Galupa, Fefe din Inimă de Țigan. Sursa foto: Facebook, imdb.com/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Galupa, cunoscută pentru rolul lui Fefe din serialul “Inimă de Țigan”, nu a mai apărut de ani buni la TV. De opt ani, actrița s-a stabilit în străinătate, acolo unde s-a și căsătorit.

Ce s-a ales de actrița Adina Galupa, interpreta lui Fefe din Inimă de Țigan

În perioada 2007 – 2008, Adina Galupa a făcut senzație cu rolul din celebrul serial “Inimă de Țigan”. A mai jucat și în alte telenovele, cum ar fi “Iubire ca în filme”, “Aniela” sau “Iubire și onoare”. De mai bine de un deceniu, aceasta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 37 de ani, actrița s-a stabilit în SUA în 2015. Acum locuiește în Los Angeles, acolo unde a avut parte de diverse oportunități în lumea filmului. A apărut în câteva producții în ultimii ani, cum ar fi “Stano” (2019), “I Am That man” (2019) și “Pink Bike” (2020).

De altfel, vedeta s-a și căsătorit în America, partenerul ei fiind Frank Eady, un muzician pe care l-a întâlnit atunci când nu se aștepta. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2022, după trei ani de relație.

ADVERTISEMENT

Ceremonia a fost una discretă și s-a ținut într-un loc special, adică acolo unde actrița a fost cerută în căsătorie, pe o faleză din San Diego. Adina și-a întâlnit actualul soț atunci când urma să joace într-un scurtmetraj.

Adina Galupa soț
Adina Galupa este căsătorită din primăvara anului 2022. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

Cum și-a cunoscut actrița actualul soț

Adina Galupa a ajuns singură în apartamentul bărbatului care acum îi este partener de viață, iar de atunci a început povestea lor de dragoste. Regizorul a întârziat, așa că i-a spus vedetei să aștepte în locuința lui Frank. Acolo urmau să aibă loc repetițiile, așa că aceasta a ajuns să aștepte pe canapea.

ADVERTISEMENT

La ceremonia căsătoriei, apropiații celor doi au fost alături de ei doar virtual. Actrița a spus atunci că ea și partenerul ei vor organiza o petrecere și în România, pentru toată lumea.

“Am vrut ca ceremonia să fie doar între noi doi, ca un legământ intim. Am fost cununați religios și civil, în aceeaşi ceremonie, de către un bun prieten de familie, pe aceeaşi faleză înaltă unde ne-am logodit. (…) A fost un moment de nedescris, pe care nu îl vom uita niciodată.

ADVERTISEMENT

Cred că am plâns câteva zile în șir de fericire. Plănuim ca, odată ce ajungem în România, să facem o petrecere mare pentru toți prietenii și familia, dar nu ne grăbim.

Şi rochia mi-am comandat-o tot online, am vrut o rochie simplă și ușoară, perfectă pentru o promisiune în doi, deasupra oceanului”, a declarat Adina Galupa pentru OK! Magazine.

ADVERTISEMENT
Tags: