Life

Ce s-a ales de State din Inimă de Țigan, actorul iubit de milioane de români. Ce face acum Gheorghe Visu, după ce n-a mai apărut la TV

Ce s-a ales de State din Inimă de Țigan. Cu ce se ocupă acum actorul iubit de milioane de români, mai ales pentru rolul din celebrul serial.
27.05.2023 | 12:47
Ce sa ales de State din Inima de Tigan actorul iubit de milioane de romani Ce face acum Gheorghe Visu dupa ce na mai aparut la TV
Ce face acum State din Inimă de Țigan. Foto: Gheorghe Visu / Colaj Fanatik / Facebook și capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de State din Inimă de Țigan, actorul iubit de milioane de oameni. Cu ce se ocupă acum Gheorghe Visu. Acesta a dispărut din lumina reflectoarelor.

Ce face acum State din Inimă de Țigan

Gheorghe Visu are acum 71 de ani. Celebrul actor nu a renunțat la carieră și încă mai joacă în filme și acum. Deși nu mai este la fel de prezent în spațiul public, el își face cu drag meseria.

ADVERTISEMENT

Actorul a apărut în filmul  Dosarul 631, în 2022, în Dragă tată în 2021, în Heidi în 2019. De asemenea, Gheorghe Visu a mai jucat și în filmul Moromeții 2, în 2018.

Dar cu siguranță rolul pentru care a fost cel mai iubit a fost cel al lui State din Inimă de Țigan. Acesta a făcut un personaj aparte alături de Carmen Tănase, partenera lui din film.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o relație foarte bună și acum. Carmen Tănase chiar spunea că i-ar plăcea să se întâlnească mai des cu Gheorghe Visu și foștii colegi de platou de la Inimă de Țigan.

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București.

ADVERTISEMENT

Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, a declarat Carmen Tănase pentru Viva.

Gheorghe Visu, mărturisiri emoționante despre serial

De altfel, despre acest rol, cel al lui State din Inimă de Țigan, actorul vorbea numai de bine.  Gheorghe Visu spune că a trăit cea mai frunoasă perioadă a vieții sale cu acel rol. Acesta a mărturisit că s-a jucat pe sine în serial.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele de actor este acolo din multe puncte de vedere. Eu acolo m-am jucat pe mine.

Eu ce fac acolo, făceam acasă demult cu prietenii. Acolo e viața mea particulară. Acolo e felul meu de a mă distra. Impulsul mi-a fost dat de regizorul Iura Luncașu și 70% din improvizații vin de la el.”, a spus actorul care l-a jucat pe State din Inimă de Țigan în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: