Sport

Ce s-a ales de fostul iubit al Soranei Cîrstea. Visa să devină politician dar a luat-o pe calea spiritualității

Sorana Cîrstea a fost iubita fostului tenismen columbian Santiago Giraldo, dar cei doi s-au despărțit în 2017, după o relație de trei ani.
07.04.2024 | 07:30
Ce sa ales de fostul iubit al Soranei Cirstea Visa sa devina politician dar a luato pe calea spiritualitatii
Santiago Giraldo a fost iubitul Soranei Cirstea FOTO instagram
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a trăit o intensă poveste de dragoste cu Santiago Giraldo, un fost jucător de tenis columbian, care în apogeul carierei a fost pe locul 28 ATP.

Columbianul a fost pe locul 28 mondial

Sorana și Santiago au fost împreună din 2014, după ce s-au cuplat la US Open, până în 2017, timp în care el a vizitat România, iar ea a fost în Columbia, cei doi comportându-se ca o viitoare familie.

ADVERTISEMENT

Despărțirea a fost bruscă, dar discretă, iar viața lui Santiago s-a schimbat radical. La vremea respectivă, cel mai bine cotat tenismen columbian din istorie visa ca după terminarea carierei sportive să devină politician și să se implice activ în problemele țării sale.

„În 2017, Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30 într-o cameră de hotel din Bogota și pentru prima dată s-a descoperit fără planuri, fără obligații, fără iubită, dar convins că trebuie să-și schimbe viața”. Asta scria pe site-ul ATP, anul următor, marcând noua etapă a vieții sale.

ADVERTISEMENT
Sorana Cirstea iubit Santiago Giraldo
Sorana Cirstea a fost iubita lui Santiago Giraldo FOTO facebook

În anii care au urmat, ceea ce părea un moft sau un moment de răscolire interioară, a devenit o certitudine. Fostul iubit al Soranei, acum în vârstă de 37 de ani, trăiește o continuă transformare spirituală.

Călătorește în lume, face yoga, participă la retreaturi alături de comunități din țara natală și nu mai pare legat strâns de tenis, deși mai antrenează din când în când la copii.

ADVERTISEMENT

A fost îndrăgostit de Ana Ivanovic

Santiago Giraldo s-a mutat de la Pereira, un oraș de o jumătate de milion de locuitori, la Cartegena, cel mai colorat oraș al Columbiei, aflat la malul Mării Caraibilor, tot într-un demers de a-și modela spiritualitatea cu ajutorul soarelui.

Cea mai apropiată persoană de el este sora sa, care se recomandă ca fiind pasionată de astrologie și yoga. „Îmi place să mă joc, știu că totul este posibil, că viața este o călătorie, un dans, o petrecere infinită pentru a crea și a te bucura!”, este mottoul lui Santiago Giraldo, despre care legenda tenisului spune că s-a cuplat cu Sorana Cîrstea, deși inițial era fusese îndrăgostit de cea mai bună prietenă a acesteia, Ana Ivanovic.

ADVERTISEMENT
Sorana Cirstea iubit Santiago Giraldo
Sorana Cirstea si Santiago Giraldo au fost trei ani impreuna FOTO facebook

Pentru Santiago Giraldo, performanța în tenis  a însemnat două finale la simplu – Santiago de Chile – 2011 și Barcelona – 2014 și una la dublu – Gstaad 2012, opt titluri challenger în carieră și câștiguri din tenis de peste 4 milioane de dolari.

 

ADVERTISEMENT