Life

Ce s-a ales de Ionuț Iftimoaie, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Ce face acum, după ce n-a mai apărut la TV

Ce s-a ales de Ionuț Iftimoaie după Survivor. A fost unul dintre cei mai controversați participanți la emisiune. Iată ce face acum!
29.09.2023 | 22:00
Ce sa ales de Ionut Iftimoaie unul dintre cei mai controversati concurenti de la Survivor Romania Ce face acum dupa ce na mai aparut la TV
Ce s-a ales de Ionuț Iftimoaie, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Ionuț Iftimoaie de la Survivor România. A fost unul dintre cei mai controversați concurenți și chiar a părăsit competiția într-un mod misterios.

Ce s-a ales de Ionuț Iftimoaie, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor

Ionuț Iftimoaie nu a mai apărut la televizor după retragerea sa din sport. Acesta a participat la diverse emisiuni după aceea, inclusiv la Survivor.

ADVERTISEMENT

Acum, după ce a ieșit și din această competiție, terminată și ea de ceva vreme, Ionuț Iftimoaie a luat o decizie clară. Nu vrea să mai aibă de-a face cu televiziunea!

Pe scurt, Ionuț Iftimoaie spune că dacă i se va mai propune un proiect de televiziune de orice fel îl va refuza. Sportivul spune că are trei lucruri complet închise în viața lui.

ADVERTISEMENT

El a vorbit despre lumea sportului și retragerea din box, despre politică și în ultimul rând despre TV!

„Trei lucruri sunt definitiv închise în viața mea. Cel dintâi e cel legat de lumea sportului. Am spus că mă retrag în 2016 și așa a și rămas! Apoi, am pus definitiv stop și unei cariere politice. Anunț că nu mai sunt atras de niciun fel de ofertă, indiferent de partidul din partea căreia aș mai fi primit, eventual, vreo propunere.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai interesează niciun fel de campanie politică! Iar cea de a treia, și cea mai recentă, e cea legată de lumea televiziunii. Am decis că mi-am spus și în acest caz cel din urmă cuvânt, fără niciun fel de regrete”, a declarat Ionuț Iftimoaie pentru Cancan.

Ionuț Iftimoaie spune că banii nu ar putea recompensa timpul pierdut cu cei dragi

Deși se știe că vedetele erau bine plătite la Survivor România, Ionuț Iftimoaie spune că nicio sumă de bani nu l-ar mai putea atrage să își părăsească familia.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a propus să se ocupe de propriile sale proiecte și să îi lase pe alții să participe la astfel de show-uri de televiziune.

„Timpul petrecut cu copiii mei a devenit mult, mult mai prețios și nimic nu-l mai poate egala. În plus, nicio sumă de bani din lume nu mai poate egala o asemenea bucurie.

Dacă aș mai pierde un asemenea timp, cine mi l-ar putea răscumpăra? Răspunsul e unul singur și foarte simplu: nimeni!”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: