Life

Ce s-a ales de Maia din Lacrimi de iubire, actrița care impresiona România în urmă cu 18 ani. Ce face acum Nicole, după ce a renunțat la actorie

Cum arată și cu ce se ocupă Maia din serialul Lacrimi de iubire. Actrița a fost iubită de o țară întreagă în urmă cu 18 ani.
21.04.2023 | 18:21
Ce sa ales de Maia din Lacrimi de iubire actrita care impresiona Romania in urma cu 18 ani Ce face acum Nicole dupa ce a renuntat la actorie
Cum arată și cu ce se ocupă Maia din serialul Lacrimi de iubire. Actrița a fost iubită de o țară întreagă în urmă cu 18 ani. Sursa foto: stirileprotv.ro / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de protagonista din telenovela care a avut 200 de episoade, actrița care impresiona România în urmă cu 18 ani. Ce face acum după ce a renunțat la actorie și s-a dedicat unui domeniu complet diferit.

Cum arată și cu ce se ocupă Maia din serialul Lacrimi de iubire. Actrița a fost iubită de o țară întreagă în urmă cu 18 ani

Maia din serialul Lacrimi de iubire a fost una dintre actrițele iubite de o țară întreagă în urmă cu 18 ani, când juca alături de Lucian Viziru. Artistul a interpretat rolul lui Mihai care era partenerul de viață al lui Nicole Gheorghiu.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume nu știe cum arată și cu ce se ocupă în momentul de față vedeta în vârstă de 40 de ani, care s-a născut pe 28 mai 1982, la București. De mică a fost pasionată de poezie, mersul pe bicicletă, echitație, role și patine.

A absolvit A.S. E., în cadrul căreia a urmat managementul. De-a lungul timpului a apărut în mai multe reclame publicitare, însă în anul 2006 s-a retras din lumina reflectoarelor și a intrat într-un con de umbră.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu s-a căsătorit cu Andrei Popescu pe care l-a cunoscut la un Revelion petrecut la munte. Povestea de dragoste dintre ei a început după o discuție în contradictoriu legată de diferențele culturale dintre bucureșteni și olteni.

Mariajul lor a avut de suferit, însă venirea pe lume a primului lor copil a restabilit echilibrul familiei. Ulterior, Maia din Lacrimi de iubire a devenit mamă pentru a doua oară. Pe plan profesional Nicole Gheorghiu și-a schimbat complet cariera.

ADVERTISEMENT

Maia din Lacrimi de iubire, de la actorie la psihologie

Maia din Lacrimi de iubire a trecut de la actorie la psihologie, după ce a studiat această ramură la Universitatea Titu Maiorescu. A devenit profesionist cu acte în regulă și a ajuns că colaboreze cu două școli private în calitate de psiholog școlar.

„Am un cabinet privat și colaborez cu 2 școli private ca psiholog școlar. Ăsta e și motivul pentru care am renunțat la media. Oricum, media a fost pe perioada facultății. După care m-am întors la dragostea mea, psihologia…

ADVERTISEMENT

Și așa m-am apucat de a doua facultate, formări, superivizări, master”, spunea Nicole Gheorghiu într-un interviu mai vechi, conform avantaje.ro. În plus, în anul 2010 a jucat în producția Iubiri din trecut.

ADVERTISEMENT