Life

Ce s-a ales de Malonga Parfait, îndrăgitul prezentator TV care a luat bătaie de la Gigi Becali. Amuza milioane de români, dar a renunțat la televiziune. Ce face acum

Îți mai aduci aminte de Malonga Parfait, îndrăgitul prezentator TV care a fost agresat fizic și verbal de latifundiarul Gigi Becali?
27.08.2023 | 10:00
Ce sa ales de Malonga Parfait indragitul prezentator TV care a luat bataie de la Gigi Becali Amuza milioane de romani dar a renuntat la televiziune Ce face acum
De ce l-a bătut Gigi Becali pe Malonga Parfait. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce face în prezent Malonga Parfait, fostul prezentator al emisiunii ”Fotball la Maxx”, și care a fost bătut de către milionarul Gigi Becali. Latifundiarul l-a agresat fizic și verbal pe moderator după ce acesta l-a ironizat atât pe el, dar și pe familia sa.

Cu ce se ocupă acum fostul moderator Malonga Parfait. În trecut, a fost bătut de Gigi Becali

Malonga Parfait are 43 de ani în momentul de față și o viață departe de lumina reflectoarelor. De asemenea, cu greu îl mai poți recunoaște, fiindcă aspectul fizic îi este total schimbat. În trecut, s-a confruntat cu probleme cu legea, numele său fiind citat într-un dosar de consum de droguri.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat din televiziune, Malonga Parfait a fost angajat la Primăria Capitalei. Nici aici, însă, nu s-a putut bucura prea mult de profesia sa, după ce i s-au descoperit ilegalități. S-a descoperit că făcea trafic de droguri. În octombrie 2012 a fost prins chiar în flagrant, chiar în timp ce vindea cannabis, pentru sume între 300 și 600 de lei.

Malonga Parfait a fost condamnat la închisoare pentru doi ani, în 2012. După eliberare, s-a retras definitiv din lumea publică. În prezent, el lucrează pentru Google, deplasându-se în diferite țări de unde stochează imagini pentru Google Maps.

ADVERTISEMENT

Cât despre înfățișarea sa, cu greu îl mai poți recunoaște în momentul de față. Malonga Parfait nu mai are pletele de altădată, ci este chel și și-a lăsat cioc, așa cum reiese dintr-o fotografie postată pe rețelele de socializare, în urmă cu trei ani. În aceasta poartă și o pereche de ochelari, care-i acoperă și mai bine identitatea.

Cum a fost agresat Malonga Parfait de Gigi Becali

Cazul a devenit cunoscut în anul 2001, când Malonga Parfait s-a apropiat de Gigi Becali, într-o parcare, pentru a-i adresa niște întrebări, dar acesta nu i-a permis, deoarece și-a amintit cum a fost ironizat, el și familia sa, în cadrul unei emisiuni de-ale sale.

ADVERTISEMENT

https://youtu.be/SoqKtQeuNi4?t=2

Malonga Parfait a primit injurii și pumni din partea latifundiarului, norocul moderatorului fiind câțiva oameni ai legii, prezenți la fața locului. În timp ce-l agresa, Gigi Becali îi spunea fostului jurnalist: ”Du-te bă de aici, ce întrebări să ai tu! Tu mă iei la mișto, îți bați joc de mine, pleacă, dă-i drumul de aici! Tu îți bați joc de mine”, au fost o parte dintre cuvintele milionarului.

Malonga Parfait a acționat în instanță, în urma agresiunii, dar nu se cunosc detalii despre ceea ce s-a întâmplat mai departe cu acest caz. Cert este că a fost considerat de mulți jurnaliști ca fiind un atac la adresa libertății presei. De altfel, Gigi Becali l-a amenințat telefonic și pe Mihai Mironică, realizator al aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT

După momentul când a fost bătut de latifundiarul din Pipera, fostul jurnalist de la postul Protv a fost prins la scurt timp, la volan, fără rovignetă și fără amendă plătită, fiind executat silit de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”