Sport

Motivul pentru care Gigi Becali se războiește cu Răzvan Burleanu și FRF: „E total sub dominație religioasă!”. Video Exclusiv

Gigi Becali este în conflict cu Răzvan Burleanu, iar Dumitru Dragomir a explicat motivele pentru care patronul FCSB l-a atacat dur pe preşedintele FRF.
26.04.2023 | 20:27
Motivul pentru care Gigi Becali se razboieste cu Razvan Burleanu si FRF E total sub dominatie religioasa Video Exclusiv
Răzvan Burleanu a comentat arbitrajul la meciul Rapid - FCSB, scor 1-0: Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi-a anunţat plecarea de la FCSB, confirmând informaţiile publicate în exclusivitate de FANATIK după eşecul cu Rapid, scor 0-1, că latifundirul se gândeşte să se retragă din fotbal, după arbitrajul lui Horaţiu Feşnic din derby.

Motivul pentru care Gigi Becali se războiește cu Răzvan Burleanu și FRF: “A avut educaţie să se bată şi să câştige cu toată lumea”

La emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali se consideră profund nedreptăţit şi din această cauză se războieşte cu Răzvan Burleanu. Patronul FCSB este un om profund schimbat şi nu îi mai ascultă decât pe duhovnicii săi:

ADVERTISEMENT

“Este o chestie de orgoliu şi educaţia pe care o ai de copil. El a avut educaţie să se bată şi să câştige cu toată lumea. Nu numai la bătaie să dai cu pumnul, că nu asta este important în viaţă.

Dar ca să câştigi meciuri în mai multe domenii de activitate, asta este viaţa. Cine primeşte totul bătând din palme, ăla nu e om. Este chestie de educaţie a vieţii. Dacă oile mele erau mai frumoase ca ale lui, se îmbolnăvea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Eu cred că acum îl înnebuneşte nedreptatea”

De aici trebuie să pleci cu el. Şi nu se fereşte de nimic. Scoate şi mizeria la suprafaţă, dar şi lucrurile bune. Lumea îşi alege. Sunt unii… poate să facă Becali orice, nu îi mulţumeşte. Aşa e viaţa. Dumnezeu nu a făcut ca oamenii să gândească toţi într-un anumit fel.

Comunismul a încercat să facă asta. Şi a dat chix. Eu cred că acum îl înnebuneşte nedreptatea. El cu duhovnicii lui au mers pe dreptate în ultimii ani. El nu este în stare să îţi facă o nedreptate acum. 

ADVERTISEMENT

Să ştii sigur că acum nu o să primeşti o minciună. Am trecut prin multe faze cu el. Nu este Gigi care a fost acum 20 de ani. Este un Gigi pe care foarte greu îl înţelegem din punctul de vedere al religiei.

E habotnic. N-ai ce să-i faci. Nu-ţi dă voie să vorbeşti tu urât”

Eu am căutat să îl înţeleg. Nu pot. E habotnic. N-ai ce să-i faci. Nu-ţi dă voie să vorbeşti tu urât. Să audă el vreo prostie sau ceva. Duhovnicii l-au modelat. Este în puterea lor. Cred că are unul principal. 

ADVERTISEMENT

Am văzut o emisiune la televizor, cu un preot de la muntele Athos cum a povestit că şi-a făcut chilie şi primeşte mii de oameni acolo pe banii lui Becali. Am fost foarte entuziasmat, era unul cu o barbă deasă: 

«Au venit un grup de vreo 4-5 aici şi m-a întrebat unul mic cu ce probleme mă lovesc. I-am zis că vreau să fac o chilie şi mă întreba de câţi bani am nevoie. Păi cam de 30.000 de dolari ca să termin tot. 

Este total sub dominaţie religioasă”

‘Luţule, scoate 30.000 din geantă!’. Preotul a rămas tâmpit, i-a dat cărămida de 30.000 de dolari şi a plecat: ‘Domnule, spune-mi cum te numeşti!’. ‘Sunt Gigi Becali’ şi a plecat». Mă, cine Dumnezeu face asta? 

Dacă există pe pământul ăsta… să faci atâtea biserici, să dai atât de mulţi bani la oameni. Este total sub dominaţie religioasă. Este greu să mai ieşi”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT