Life

Ce s-a ales de Niculae din Moromeții, actorul care a bucurat milioane de români. Ce face acum Marius Badea

Cum arată și cu ce se ocupă Niculae din Moromeții. Marius Badea avea numai 11 ani când încânta publicul român cu rolul său.
09.07.2023 | 15:10
Ce sa ales de Niculae din Morometii actorul care a bucurat milioane de romani Ce face acum Marius Badea
Cum arată și cu ce se ocupă Niculae din Moromeții. Marius Badea avea numai 11 ani când încânta publicul român cu rolul său. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Niculae din Moromeții, actorul care a bucurat milioane de români. Ce face acum Marius Badea și ce spune despre cariera actoricească. Interpretarea vieții sale l-a îmbogățit sufletește, fiind ceva inedit pentru el.

Cum arată și cu ce se ocupă Niculae din Moromeții. Marius Badea avea numai 11 ani când încânta publicul român cu rolul său

Marius Badea, actorul care i-a dat viață lui Niculae din Moromeții, avea numai 11 ani când încânta publicul român cu rolul său. Foarte multă lume se întreabă cum arată și cu ce se ocupă pentru că nu a mai apărut pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

A fost selectat direct de pe băncile Școlii din Poroschia, județul Teleorman, unde făcea parte din lotul naţional de şah. A ajuns să joace alături de actori de renume precum, Victor Rebenciuc, Mitică Popescu, Luminiţa Ghiorghiu sau Dorel Vişan, dar ulterior a refuzat toate ofertele.

Nu și-a dorit niciodată o carieră în industria artistică, chiar dacă în momentul de față este recunoscut și strigat de prieteni Moromete. Niculae din Moromeții a urmat cursurile facultății de Relații Internaționale la ASE. Este căsătorit și este tatăl a doi copii.

ADVERTISEMENT

„Mi s-au mai făcut oferte, însă le-am refuzat pe toate, deşi chiar şi acum lumea mă cunoaşte din film şi mă apreciază. Pe parcursul claselor a șaptea și a opta, mi-am împărțit timpul între prezența la școală, ca elev, șah și filmări.

După succesul cu Moromeții, am refuzat roluri importante, deoarece actoria nu a reprezentat visul meu”, spunea Marius Badea despre unicul său rol pe marile ecrane, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT
Marius Badea, actor în Moromeții
Marius Badea, actorul care l-a jucat pe Niculae în Moromeții. Sursa foto: liberinteleorman.ro

Marius Badea, de la actorie la politică

Marius Badea, actorul care l-a interpretat pe Niculae în Moromeții, a încercat mai multe meserii de-a lungul anilor. A trecut de la actorie la slujba de bancher, conducând o filială locală a unei instituţii bancare importante.

Ulterior, și-a îndreptat atenția spre politică și o scurtă vreme a ocupat funcția de consilier județean. În 2020 a candidat pentru funcția de primar al municipiului Alexandria. Orașul se află în județul în care s-a născut și a avut loc acțiunea romanului, Teleorman.

ADVERTISEMENT

Și-a dat demisia, precizând că nu a fost niciodată interesat de vreo funcție politică. Nu se regăsea în acest domeniu de activitate. În momentul de față, Marius Badea este concentrat pe viața de familie, fiind pasionat de tenis de câmp și călătorii.

Marius Badea, despre actorii din Moromeții

În altă ordine de idei, Marius Badea spune că a păstrat legătura cu actorii din Moromeții și chiar au avut o întâlnire în urmă cu mai bine de 10 ani în comuna Talpa, unde s-a filmul în anul 1987. Pelicula are încă 2 părți.

Ultima parte spune pcovestea lui Niculae, mezinul familiei reîntors în bătătura casei. Filmările au loc tot pe prisca locuinței din județul Teleorman. Rolul celui mai mic copil al lui Ilie Moromete este interpretat de actorul Alex Călin.

ADVERTISEMENT
Tags: