Life

Ce s-a ales de Teodora și Alex de la Insula iubirii 2022. Nimeni nu credea că vor ajunge în acest punct al vieții!

Ce s-a ales de Teodora și Alex Marcu de la Insula iubirii 2022? Au format unul din cele mai controversate cupluri din emisiune.
23.04.2023 | 13:59
Ce sa ales de Teodora si Alex de la Insula iubirii 2022 Nimeni nu credea ca vor ajunge in acest punct al vietii
Teodora și Alex, foști participanți la Insula Iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teodora și Alex Marcu au devenit cunoscuți publicului larg în urma participării la Insula iubirii, reality-show plin de tentații difuzat de Antena 1.

Ce s-a ales de Teodora și Alex de la Insula iubirii 2022. Au un copil de aproape un an

Când erau concurenți, cei doi s-au ales cu o serie de critici și mulți nu le dădea vreo șansă privind continuarea relației lor după aventura din Thailanda. În mod surprinzător, cei doi au rămas în continuare împreună, ba mai mult, au devenit și părinți în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Teodora și Alex au un copil de aproape un an, iar rolul de părinți i-a schimbat foarte mult. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, în ciuda slabelor șanse pe care fanii Insula iubirii le ofereau legat de continuitatea poveștii lor de iubire.

Una dintre controversele legate de această pereche este că Alex s-ar fi combinat pe vremea când era minoră. Asta a indignat o bună parte a telespectatorilor, mai ales că între cei doi e o diferență de 12 ani.

ADVERTISEMENT

De curând, cuplul și-a luat un alt angajament și anume au devenit părinți spirituali ai unui bebeluș. Teodora și Alex de la Insula iubirii au postat câteva imagini din biserică, acolo unde au botezat un băiețel pe nume Dominic.

Recent, au devenit nași de botez

Nici în acest moment frumos al vieții lor nu au lipsit cârcotelile, comentariile răutăcioase din partea internauților. Teodora a fost nevoită să răspundă unui individ care a spus despre fața partenerului ei că îi provoacă greață.

ADVERTISEMENT

„Ce față de grețos și insuportabil are omul ăsta!”, a scris cineva la postarea făcută de Teodora. Tânăra i-a răspuns imediat: „Păi nu mă mai urmări. Cu siguranță o să îl mai vezi”.

Altcineva a vorbit despre veridicitatea acestui cuplu. „La tv poate fi cu totul altceva și inclusiv pe net. Povestea pe care ei doi o au… Numai ei o știu și e de ajuns.

ADVERTISEMENT

Dacă ți se pare grețos e foarte simplu să nu îi mai urmărești și scapi de greață, știi ce zic? Ei nu trebuie să mulțumească pe nimeni, decât pe ei”, a sărit cineva în apărarea Teodorei Marin.

 

ADVERTISEMENT