News

Ce s-a întâmplat cu bărbatul infectat cu coronavirus și găsit la picnic în Sinaia! Decizie fermă a autorităților

03.08.2020 | 17:09
Ce sa intamplat cu barbatul infectat cu coronavirus si gasit la picnic in Sinaia Decizie ferma a autoritatilor
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce s-a întâmplat cu bărbatul infectat cu coronavirus și găsit la picnic în Sinaia! Acesta a fost depistat de jandarmi la munte în timp ce făcea un grătar.

Alături de el se aflau mai mulți membrii ai familiei, dar şi prieteni. Acum, bărbatul a fost introdus de urgență în carantină instituţionalizată pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

Doar că, de data aceasta, totul se va întâmpla pe cheltuiala lui. „Bărbatul din judeţul Giurgiu confirmat pozitiv şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu până la data de 2 august, inclusiv, (…)

Ce a pățit bărbatul infectat cu coronavirus și găsit la picnic în Sinaia!

(…) dar a fost depistat de jandarmi în judeţul Prahova în timp ce făcea un grătar alături de copiii lui şi unii apropiaţi, a fost carantinat instituţionalizat pentru 14 zile pe cheltuiala lui”, a declarat prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Aneta Matei a precizat că aşteaptă şi documentele de la autorităţile din Prahova conform cărora poate fi cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Vă readucem aminte că bărbatul a fost confirmat pozitiv în data de 20 iulie, dar a refuzat internarea. Conform legilor din România, acesta trebuia să stea izolat la domiciliu până la data de 2 august.

ADVERTISEMENT

Trebuia să facă acest lucru împreună cu unul dintre copiii lui, un băiat în vârstă de 11 ani, care fusese, de asemenea, confirmat pozitiv.

Bărbatul n-a fost de acord cu cele impuse și a plecat la cota 1.000, la picnic. Şi soţia lui a fost depistată pozitiv şi internată.

ADVERTISEMENT

Doctorii au externat-o pe 30 iulie şi avea patru zile de monitorizare la domiciliu. Deocamdată, autorităţile din Giurgiu nu ştiu dacă aceasta a participat la picnic.

 

 

 

ADVERTISEMENT