Sport

Ce s-a întâmplat cu Risto Radunovic, absent în Oțelul – FCSB. Charalambous a făcut anunțul

Elias Chralambous a dezvăluit de ce Risto Radunovic nu e nici măcar rezervă la meciul Oțelul - FCSB. De ce nu joacă Olaru și Coman.
29.07.2023 | 21:25
Ce sa intamplat cu Risto Radunovic absent in Otelul  FCSB Charalambous a facut anuntul
Risto Radunovic nu a fost trecut nici măcar pe foaie la meciul Oțelul - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit înainte de Oțelul – FCSB despre alcătuirea primului unsprezece, însă principalul semn de întrebare a fost absența lui Risto Radunovic de pe foaia de joc.

Elias Charalambous a explicat ce se întâmplă cu Risto Radunovic

Elias Chralambous a elucidat misterul absenței lui Risto Radunovic: „Radunovic a simțit o durere puternică la antrenament, după meciul din Bulgaria”. Drept urmare, staff-ul medical al FCSB a luat decizia să îl menajeze.

ADVERTISEMENT

FCSB începe însă la Galați și fără căpitanul Darius Olaru, Florinel Coman sau Andrea Compagno„Coman, Olaru… Am spus că într-o astfel de situație, cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să facem schimbări de la meci la meci. Am introdus jucătorii proaspeți. Credem în toți jucătorii”, a motivat antrenorul cipriot, la Digi Sport.

Cum arată 11-le FCSB la meciul cu Oțelul Galați

Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu – Djokovic, Șut, Edjouma – Cordea, Băluță, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad – Crețu, Haruț, Coman, Compagno, Miculescu, V. Gheorghe, Olaru, Radaslavescu.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș debutează la FCSB

Vlad Chiricheș a fost trimis din primul minut în meciul de la Galați și a debutat în tricoul FCSB după o pauză de zece ani. Căpitanul echipei naționale nu a primit însă banderola, care a poposit pe brațul lui Adrian Șut.

„Vreau să ajut echipa să câștige campionatul și să reprezinte ce e ea, de fapt, campioana României. Scenariul perfect îl pot numi doar la sfârșitul campionatului, când sper să devenim campioni.

ADVERTISEMENT

Până atunci este o speranță că lucrurile vor merge bine, o să muncim foarte mult, voi încerca să mă ridic la cel mai înalt nivel și să ajut echipa să câștige campionatul.

Să vă spun eu ceva, sunt foarte fericit și mândru că m-am întors. O simt ca un semn, după 10 ani să revin la echipa care m-a ajutat să trec la următorul nivel, să mă dezvolt în carieră, e o mândrie și o fericire să mă întorc”, a spus stoperul înainte de debut.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous e foarte mulțumit de acest transfer: „Sunt foarte fericit că îl avem pe Chiricheş în echipă. Este un jucător important în istoria acestui club. Sunt sigur că va ajuta echipa prin calitatea şi personalitatea lui.

E bine că în ultimele săptămâni s-a antrenat cu noi şi nu va avea probleme de adaptare. Acum trebuie să înceapă să joace, încet, încet. Este un transfer uriaş pentru club şi sunt foarte fericit”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT