Sport

Oțelul – FCSB 0-2, etapa 3 din SuperLiga. Octavian Popescu și Compagno țin FCSB la maximum de puncte

FCSB încheie ziua pe primul loc în SuperLiga după 2-0 la Galați cu Oțelul. Echipa lui Charalambous are maximum de puncte.
29.07.2023 | 20:13
Otelul  FCSB 02 etapa 3 din SuperLiga Octavian Popescu si Compagno tin FCSB la maximum de puncte
Andrei Ioan Cordea si Juri Cisotti in meciul de fotbal dintre Otelul Galati si FCSB, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Otelul din Galati, sambata 29 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
29-07-2023
17:09

Oțelul - FCSB 0-2 (Oct. Popescu 40, Compagno 90+1)

Clasament SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

90+7: Final de meci.

Min. 90+1: GOOOL FCSB. 0-2. Compagno înscrie pe contraatac și mărește avantajul oaspeților.

Min. 90: Ursu execută bine o lovitură liberă, mingea lovește bara.

Min. 85: Coman ratează din nou, după o pasă primită de la Miculescu.

Min. 75: Cîrjan șutează în forță de la marginea careului, dar lovește transversala.

Min. 60. Coman execută un penalty obținut de Cordea. Șutează modest, iar Stoian reține.

Min 57: Florinel Coman scapă singur spre poartă, dar este prins din urmă de Rus care îl deposedează.

Min. 48: Ocazie pentru FCSB, dar șutul lui Cordea este blocat.

Min. 40: GOOOL FCSB. 0-1. Octavian Popescu înscrie cu un șut excelent plasat de la marginea careului.

Min. 28: Oțelul are prima ocazie. O minge deviată greșit de Chiricheș s-a dus spre propria poartă. Târnovanu intervine și acordă corner.

Min. 15: FCSB domină teritorial, dar nu au fost ocazii de poartă.

Min. 1: A început partida.

Oțelul: R. Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev – Jardan, I. Neagu, D Silva -Al. Pop, Fatai, Cisotti. Rezerve: Păun, G. Cîrjan, Adăscăliței, Ursu, Maciel, Zivulic, D. Panait, Lovric, Bodișteanu. Antrenor: Dorinel Munteanu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu – Edjouma, Șut, Djokovic – Cordea, Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: Vlad, Haruț, Coman, Compagno, Miculescu, V. Gheorghe, Olaru, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul Oțelul Galați – FCSB  are loc sâmbătă, 29 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 3-a din SuperLiga. Nou venita Oțelul a jucat bine în ambele etape până acum, obținând două egaluri, 1-1 acasă cu UTA și, mai ales, un excelent 0-0 la Craiova cu Universitatea. Bucureștenii sunt cu punctaj maxim după primele două runde, 3-1 la Târgu Jiu cu echipa lui Adrian Mititelu și 2-1 în derby de România cu Dinamo.

Unde se joacă meciul Oțelul Galați – FCSB

Confruntarea Oțelul Galați – FCSB se desfășoară sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul echipei de la Dunăre, în etapa a 3-a din SuperLiga. Va fi o partidă sold-out, toate biletele fiind epuizate în timp record, în care se vor afla față în față două echipe neînvinse în primele două etape. FCSB va juca acest meci înaintea manșei secunde de joia viitoare, din turul 2 preliminar al Conference League, cu CSKA Sofia 1948, dar fără spectatori, terenul propriu fiind suspendat de UEFA.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au avut evoluții destul de bune în primele două etape. Oțelul putea acumula acum patru puncte și nu două, dacă argentinianul Cissotti nu irosea la scorul de 1-1, în ultimul sfert de oră, un penalty în prima etapă, la meciul de acasă cu UTA, terminat la egalitate 1-1. A urmat un punct total nescontat la Craiova, dar pe fondul unei evoluții foarte determinante a echipei lui Dorinel Munteanu. La meci este anunțată și prezența a cel puțin două sute de fani al FCSB.

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – FCSB

PartidaOțelul Galați – FCSB se joacă sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul echipei nou promovate în etapa a 3-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări intrând pe siteul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Galați, la malul Dunării, joi, 27 iulie, a fost o vreme rece, ploiasă, cu temperaturi care au coborât chiar în timpul zilei până la 17 grade. Însă imediat de a doua zi lucrurile au revenit la stadiul anterior, vineri fiind 28 de grade pentru ca să urmeze o zi de sâmbătă, 29 iulie, să fie o nou zi cu temperaturi ridicate, maxima urmând a ajunge la 31 de grade și șansele de ploaie sunt foarte scăzute. Arbitrul partidei a fost desemnat Iulian Dima.

Ce absențe sunt în întâlnirea Oțelul Galați – FCSB

Cu un stadion sold-out antrenorul Dorinel Munteanu vrea un meci mare din partea elevilor săi. Îl ajută și faptul că are la dispoziție tot lotul, portarul Dur-Bozoancă fiind o absență dinainte de începerea campionatului, de mai lungă durată. Munteanu promite un joc ofensiv, convins că FCSB are slăbiciuni defensive care pot fi exploatate.

ADVERTISEMENT

FCSB este cu gândul și la returul de joi din Conference League cu CSKA Sofia 1948, mai ales că partida se va disputa fără spectatori. Vlad Chiricheș. revenit acasă după mulți ani, este inclus în lot și foarte probabil va prinde minute. În lot este și sud-africanul Ngezana, care n u a jucat nici un minut până acum.

Cote la pariuri la jocul Oțelul Galați – FCSB

Este firesc să vedem că alegerea caselor de pariuri pentru echipa cu prima șansă s-a oprit asupra celor de la FCSB, care au o cotă de 1,75 pentru a zdrobi rezistența Oțeluli. Să nu uităm însă câ FCSB va juca săptămâna viitoare returul cu CSKA Sofia 1948 din Conference League și poate ar dori să odihnească doi-trei jucători de bază. Oțelul are cotă de 5,00, pentru a provoca marea surpriză a debutului de sezon.

ADVERTISEMENT

Șansă dublă 1X ajunge la cote excelente, respectiv 2,15 iar un gol înscris de echipa lui Dorinel Munteanu înseamă un foarte bun 1,75. Cele două echipei nu au mai stat față în față din anul 2015. Va fi un meci mai deosebit pentru managerul celor de la FCSB Mihai Stoica, acesta fiind de loc din orașul de la malul Dunării.

 

ADVERTISEMENT